[PR] Samsung lanceert Smart Keyboard Trio 500 begin mei


Dit is een persbericht van Samsung

Schiphol, 26 april 2021 – Begin mei brengt Samsung met de Smart Keyboard Trio 500 een slank en lichtgewicht toetsenbord op de markt. Het is zo compact dat je het makkelijk in je tas laat glijden om overal mee naartoe te nemen en tegelijkertijd zijn de toetsen ongeveer net zo groot als op een standaard toetsenbord. Handig voor de momenten dat je het comfort en efficiency van typen op een fysiek toetsenbord wel kunt gebruiken, maar geen zin hebt om je laptop mee te nemen. Via slimme shortcuts werk je met Smart Keyboard Trio 500 tegelijkertijd op drie apparaten.

“Het is normaal geworden om ook onderweg te leren en werken, maar soms is het dan toch wel handig als je kunt terugvallen op een écht toetsenbord,” zegt Gerben van Waltmeijer, Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland. “Voor die gevallen is er de Smart Keyboard Trio 500. Multitasken wordt zo veel eenvoudiger en je krijgt altijd en overal meer gedaan met minder moeite.”

Verbinden met meerdere devices
De Smart Keyboard Trio 500 heb je in een paar seconden up and running. Je verbindt hem met een apparaat en via de Bluetooth-toets verschijnt er een notificatie op het scherm. Je tikt op ‘connect’, typt de 6-cijferige code in die op je scherm verschijnt en je kunt aan de slag.

De Samsung Smart Keyboard Trio 500 verbind je via Bluetooth met drie verschillende apparaten tegelijkertijd. Met een simpele klik op de knop switch je vervolgens tussen de apparaten. Zo kun je rustig met verschillende dingen tegelijk bezig zijn. Stel dat je op je laptop aantekeningen maakt, maar even snel wilt reageren op een bericht op je smartphone. Geen probleem. Je switcht direct van het ene apparaat naar het andere.

Direct toegang tot je favoriete apps
Je kunt je Samsung Smart Keyboard Trio 500 eenvoudig aanpassen naar je eigen wensen door je drie favoriete apps op elk apparaat te kiezen. Deze kun je onmiddellijk openen wanneer je op een van de drie speciale toetsen van het toetsenbord drukt. Kijk je graag video’s op je tablet en geef je de voorkeur aan sociale media op je telefoon, dan regel je dat via de Samsung Smart Keyboard Trio 500. Op ieder verbonden toestel heb je direct toegang tot precies die apps die jij op dat apparaat graag gebruikt.

Switchen naar een desktop-achtige ervaring
Met je Smart Keyboard Trio 500 zet je je Galaxy-smartphone of tablet met een klik op de knop in DeX modus. Via het dockingstation verandert je smartphone of tablet zo ineens in een desktop. Zo werk je nóg comfortabeler.

Beschikbaarheid
Begin mei komt Samsung Smart Keyboard Trio 500 beschikbaar in het zwart en wit voor een verkoopadviesprijs van € 44,99.Bronnen: Samsung (persbericht)

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.