[PR] Sapphire kondigt nieuwe AIO NITRO+ S240-A en S360-A-waterkoelers aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Sapphire

Sapphire kondigt de nieuwste toevoeging aan de NITRO+ Gaming Series-productreeks aan met twee nieuwe AIO CPU-koelers: de Sapphire NITRO+ S360-A en S240-A AIO CPU-koeler. Een combinatie van ons Sapphire NITRO+ hybride ventilatorblad en een Asetek 7e generatie pomp zorgt voor optimale thermische prestaties in combinatie met hoogwaardige EPDM-buizen met nylon gaasmouwen. Met een gloednieuw, uniek organisch “spider” pompkapontwerp en prachtige ARGB-accenten die kunnen worden aangepast met apparaten van derden, is de nieuwe Sapphire NITRO+ AIO CPU-koelerserie ongetwijfeld een geïntegreerd onderdeel in elke pc.

Het innovatieve NITRO+ hybride ventilatorblad
De radiatorventilatoren op de Sapphire NITRO+ AIO CPU-koelers zijn uitgerust met de innovatieve NITRO+ Hybrid Fan Blade. Een traditionele axiale ventilator is stil maar mist de luchtdruk om de lucht naar de componenten te duwen. Een ventilator heeft een sterke luchtdruk, maar maakt lawaai bij hoge snelheid. Het NITRO+ hybride ventilatorontwerp combineert de sterke punten van beide door de neerwaartse luchtdruk van het axiale ventilatorontwerp te verbeteren en tegelijkertijd het ventilatorgeluid laag te houden. Tijdens de interne tests van Sapphire is er een verbetering van 4°C en 5dBA in vergelijking met andere ventilatoren.

Duurzaam ontwerp
Tijdens bedrijf onder lichte belasting van de CPU zijn de pomp- en ventilatorsnelheden instelbaar. Gebruikers kunnen de snelheden van de pomp en de ventilator aanpassen om een ​​stillere ervaring en een aangepaste snelheid te garanderen, wat resulteert in een lange levensduur van de pomp en ventilator. De AIO EPDM-buizen zijn gecoat met Nylon Mesh Sleeves als een effectieve manier om de verdampingssnelheid van vloeistof tot een minimum te beperken en schade door wrijving of botsingen te voorkomen voor een hoge levenskwaliteit.

Esthetisch-gerichte ARGB-mogelijkheden
Zowel de radiateurventilatoren als de pomp zijn voorzien van ARGB, regelbaar en aanpasbaar via het moederbord. Het frame van het “spider” pompkapontwerp en de iconische NITRO+ ogen zullen oplichten met ARGB zodra de Sapphire NITRO+ AIO CPU-koeler in gebruik is. Met de ARGB Pass-Through Connector kunnen gebruikers een extra ARGB-apparaat aansluiten om de gaming-pc verder uit te breiden en aan te passen aan de esthetiek van hun keuze.

Asetek 7e generatie pomp
De Sapphire NITRO+ AIO CPU-koelerserie maakt gebruik van de 7e generatie pomp van Asetek, een prestatiegerichte pomp en koude plaat die tot 15% betere thermische prestaties levert dan eerdere generaties van Asetek’s toonaangevende oplossingen. Een primeur voor de industrie, het is het eerste vloeistofkoelingsproduct voor desktops met Out-of-Bounds temperatuurdetectie. De vloeistoftemperatuur wordt continu gecontroleerd door de koeler en verhoogt indien nodig automatisch de pompsnelheid om de thermische temperaturen laag te houden met een soepele, ononderbroken systeemwerking voor een meeslepende gameplay-ervaring. Systeemverbeteringen onder de motorkap zorgen voor een stillere werking in vergelijking met eerdere generaties.

Compatibiliteit
De Sapphire NITRO+ AIO CPU-koelerserie is volledig geschikt voor zowel AMD als Intel high-end CPU’s. De ongelooflijke koelprestaties in combinatie met de geluidsarme prestaties zorgen voor betere resultaten in vergelijking met traditionele luchtkoeling. Alle AMD AM4-producten worden ondersteund naast INTEL LGA 115X / 1200 / 20XX en 1700 producten voor een hoge mate van CPU-compatibiliteit.

Beschikbaarheid
De Sapphire NITRO+ S360-A AIO CPU-koeler en Sapphire NITRO+ S240-A AIO CPU-koeler worden nu verzonden en zullen binnenkort wereldwijd verkrijgbaar zijn bij geselecteerde Sapphire e-tailers en retailers.Bronnen: Sapphire

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments