[PR] SCUF Gaming onthult SCUF Reflex – Hoogwaardige controllers gemaakt voor PS5


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van SCUF Gaming

SCUF Gaming, maker van de categorie hoogwaardige gamingcontrollers, heeft vandaag SCUF Reflex, Reflex Pro en een eerste first-person shooter-model, Reflex FPS, geïntroduceerd. Alle drie de modellen van de Reflex-controller zijn speciaal ontworpen voor PlayStation 5 (PS5).

SCUF Reflex omvat alle baanbrekende functies die synoniem zijn aan SCUF-excellentie en levert een verbeterde ervaring die speciaal is gemaakt met PS5-gamers in gedachten. Reflex, Reflex Pro en Reflex FPS bevatten het gepatenteerde paddle-controlesysteem dat ertoe heeft bijgedragen dat SCUF-controllers overal de beste keuze zijn voor competitieve spelers – met een geëvolueerd controllerontwerp om de prestaties voor PlayStation-gamers te verbeteren.

Alle drie de Reflex-modellen hebben vier verwijderbare bedieningspaddles aan de achterkant, die rechtstreeks op de controller kunnen worden geprogrammeerd en met een druk op de knop kunnen worden omgeschakeld. Paddle-profielen maken het gemakkelijk om controllerinstellingen te verfijnen en op te slaan voor verschillende games. Er is geen pauze in het spel, de tool voor opnieuw toewijzen of de software-app vereist. Reflex en Reflex Pro zijn voorzien van de adaptieve triggers van DualSense™, waardoor gamers naast het SCUF-besturingsvoordeel een meeslepende PlayStation 5-gameplay kunnen ervaren.

Voor fans van first-person shooters zoals Call of Duty of Destiny, biedt het Reflex FPS-model een krachtige grip samen met directe bumpers en instant triggers – waardoor trigger-pull wordt geëlimineerd en een beweging met één tik wordt geboden die vergelijkbaar is met een muisklik voor geavanceerde snelheid , ideaal voor snelle schutters. Reflex FPS wordt ook geleverd zonder forcefeedback-motoren of adaptieve triggers, waardoor een lichtgewicht controller ontstaat die ongewenste trillingen tijdens het spelen verwijdert, zodat je je doel altijd goed kunt richten.

De Reflex zal in eerste instantie verkrijgbaar zijn in het zwart, met meer kleurstellingen die in de weken en maanden daarna zullen worden uitgebracht. Toekomstige versies van de controller zullen nog meer maatwerk bieden met een grotere verscheidenheid aan faceplates, thumbstick-variaties en trimkleuren die passen bij elke setup of persoonlijke stijl.

Prijzen en beschikbaarheid
Compatibel met PS5 en Windows 7+, SCUF Reflex begint bij $ 199,99, Reflex Pro begint bij $ 229,99 en Reflex FPS begint bij $ 259,99.Bronnen: SCUF Gaming

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.