[PR] Sharkoon brengt de SHARK Dics en SHARK Blades PWM-fans uit


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Sharkoon

Pohlheim, oktober 2021 – Sharkoon Technologies is een internationale leverancier van hoogwaardige pc-componenten en randapparatuur. Met de SHARK Blades PWM en de SHARK Disc PWM presenteert Sharkoon nu zijn eerste PWM-fans. Door de besturing van het moederbord, en met een maximale snelheid van 1.400 omwentelingen per minuut, moeten deze ventilatoren een optimale koeling van de pc-behuizing mogelijk maken. Naast een breed scala aan verlichtingskleuren hebben de twee ventilatoren verschillende ontwerpen: De SHARK Disc PWM is glastransparant, waardoor de verlichting door de randen glinstert. De SHARK Blades PWM daarentegen is in minimalistisch zwart gehouden en heeft ventilatorbladen met uitstekende lijnen voor een dynamische weergave tijdens gebruik. Dankzij de RGB LED-effecten moeten de ventilatoren naadloos opgaan in de pc-behuizing met alle andere verlichte componenten.

Precies op maat gemaakte prestaties
De SHARK Disc PWM en de SHARK Blades PWM bieden elk een snelheid tot 1.400 omwentelingen per minuut met een luchtstroomvolume tot 94,8 kubieke meter per uur voor de SHARK Blades PWM en 82,35 kubieke meter per uur voor de SHARK Disc PWM. De snelheid kan worden geregeld door het moederbord.

Soepele prestaties
Zelfs op volle snelheid zijn zowel de SHARK Blades PWM als de SHARK Disc PWM nauwelijks luider dan een gefluister in de kamer. Hun volume ligt rond de 24,8 dB(A). Het vloeistofdynamische lager ondersteunt ook de soepele prestaties.

Creatieve verlichting
Een compatibele RGB-controller voor het moederbord kan worden gebruikt voor het instellen van de 9 RGB-LED’s van de SHARK Disc PWM en de 20 verschillende RGB-LED’s van de SHARK Blades PWM. De verlichting biedt een keuze uit maar liefst 16,8 miljoen kleuren.

Hoge compatibiliteit
De lichteffecten van de SHARK Blade PWM en de SHARK Disc PWM kunnen worden aangestuurd met de software Asus Aura Sync, MSI Mystic Light Sync en Gigabyte RGB Fusion 2.0 Utility. Voor de grootst mogelijke compatibiliteit kunnen de RGB-leds op het moederbord worden aangesloten via een 5V-D-G-aansluiting of via een vierpolige 5V-D-coded-G-aansluiting.

Verminderde trillingen van de behuizing
De rubberen contactpunten verminderen de trillingen van de behuizing en ondersteunen verder de soepele werking van de ventilatoren.

Prijzen en beschikbaarheid
De SHARK Disc PWM en de SHARK Blades PWM zijn per direct verkrijgbaar tegen de door de fabrikant voorgestelde prijs van 9,99 euro.Bronnen: Sharkoon

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments