[PR] Sharkoon brengt het witte Skiller SGK3-gamingtoetsenbord uit


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Sharkoon

Pohlheim, september 2021 – Sharkoon Technologies is een internationale leverancier van hoogwaardige pc-componenten en randapparatuur. Sharkoon presenteert nu een nieuw mechanisch toetsenbord: de SKILLER SGK3 White. Dit is een toetsenbord met duurzame mechanische schakelaars en een duurzaam algemeen ontwerp. De witte afwerking geeft het toetsenbord een onopvallende uitstraling, terwijl de geïntegreerde RGB-verlichting kan worden aangepast met behulp van de downloadbare software.

Responsieve Kailh-switches
Om aan verschillende gebruikersbehoeften te voldoen, biedt Sharkoon de SKILLER SGK3 White aan in verschillende schakelaarversies. Het model met rode schakelaars wordt gekenmerkt door een lineaire schakelkarakteristiek zonder klikgeluiden of weerstand en is daarom bij uitstek geschikt voor frequente gamers. Voor productieve schrijvers in kantooromgevingen en voor casual gamers zijn de versies met de tactiele blauwe of tactiele bruine schakelaars geschikte opties. Met een bedieningskracht van 50 gram worden alle drie de soorten schakelaars al na 1,9 millimeter geactiveerd.

Een verscheidenheid aan aanpassingsopties bij gebruik met de software
Dankzij de downloadbare software kunnen uitgebreide instellingen worden gemaakt, waardoor het toetsenbord naar wens kan worden geconfigureerd. Zo kunnen individuele toetsen opnieuw worden toegewezen en kunnen macro’s worden gemaakt, opgeslagen en bewerkt. Bovendien worden de verschillende verlichtingsinstellingen van de SKILLER SGK3 White volledig beschikbaar gemaakt via de software, waardoor een breed scala aan aanpassingen mogelijk is. De software biedt ook snelle en gemakkelijke toegang tot meer dan 15 voorgeprogrammeerde lichteffecten en kan worden gebruikt om gepersonaliseerde lichtprofielen te creëren. Het witte oppervlak van de toetsenbordbehuizing complementeert de verlichting door een weerspiegeling van de gekozen kleuren te bieden.

Duurzaam ontwerp
Sharkoon heeft bij het ontwerpen van de SKILLER SGK3 White aandacht besteed aan de keuze van componenten. Of de rode, blauwe of bruine worden gekozen, de duurzame mechanische schakelaars beloven een lange levensduur van het apparaat. Het pakket bevat ook een extra keycap-set, de SKILLER SAC14. De keycaps van de set zijn gemaakt van PBT, een bijzonder robuust materiaal, en kunnen de gebruiker ondersteunen door vaak ingedrukte toetsen te markeren. Met een levenscyclus van meer dan 50 miljoen toetsaanslagen vertoont het toetsenbord een hoge mate van algehele duurzaamheid. Het bovenoppervlak van het toetsenbord is gemaakt van metaal, wat ook moet bijdragen aan de veerkracht en levensduur van de SKILLER SGK3.

Prijs en beschikbaarheid
De Sharkoon SKILLER SGK3 White is nu verkrijgbaar tegen de door de fabrikant voorgestelde prijs van 69,90 euro.Bronnen: Sharkoon

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments