[PR] Sharkoon brengt REV300-behuizing uit met gekanteld interieur


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Sharkoon

Til je gamesysteem naar een hoger niveau met de REV300, een innovatieve ATX-behuizing die gebouwd is voor ultieme prestaties. Het goed doordachte concept geeft je een compleet nieuwe ervaring bij het samenstellen van je gamesysteem. Het met een rooster uitgeruste frontpaneel en de zeven voorgeïnstalleerde PWM-fans optimaliseren de luchtcirculatie en maximaliseren de prestaties van je hardware. Dankzij de adresseerbare LEDs van de fans en het zijpaneel van gehard glas worden alle onderdelen die je inbouwt in de REV300 optimaal gepresenteerd.

REVolutie in plaats van traditie.
Met onze REV-serie hebben we het traditionele ontwerp van behuizingen op zijn kop gezet. De REV300 is geen uitzondering. En net als voorheen kun je de binnenkant zien door het zijpaneel van gehard glas aan de rechterkant van de behuizing. Perfect voor iedereen die zijn krachtige gamesysteem links wil plaatsen. Ook REVolutionair is de installatie van alle componenten rond een moederbord dat 90 graden gedraaid is. De kabels en verbindingen van het moederbord worden naar een speciaal kabelcompartiment geleid dat zich boven in de behuizing bevindt. Het I/O-paneel voorziet niet alleen in vier conventionele USB-aansluitingen, maar biedt ook een poort voor apparaten die een USB Type-C-verbinding vereisen.

Royale afmetingen en elegant ontwerp.
De REV300 valt op door zijn statige formaat en elegante uiterlijk. De geometrische ontwerpen op de hoeken van het rooster op het frontpaneel zorgen voor een visueel accent en dirigeren de aandacht naar de verlichting van de adresseerbare RGB-LED-fans. De indrukwekkende verlichting van de REV300 komt veel beter tot zijn recht dankzij het minimalistische ontwerp van de behuizing. Zeven volledig adresseerbare RGB-LED-fans dompelen de royale behuizing onder in heldere kleuren. Daarmee is deze behuizing de droom van elke RGB-fan.

Maximale luchtcirculatie. Maximale power.
Iedereen die een veeleisend gamesysteem heeft, weet dat goede luchtcirculatie een must is. De REV300 is hier het best voor uitgerust. In de behuizing zijn alvast zeven fans voorgeïnstalleerd, zodat je meteen kunt beginnen te profiteren van maximale koeling van je hardware. Het hele voorpaneel is bedekt door een rooster om voldoende ruimte te creëren voor het afvoeren van warme lucht, die wordt voortgedreven door drie RGB-LED-fans van 140 mm. Achterin zijn nog eens drie RGB-LED-fans van 120 mm geïnstalleerd. Bovendien vind je onder het bovenste paneel nog een extra RGB-LED-fan van 120 mm. Samen zorgen deze fans voor een efficiënte luchtcirculatie die elk systeem koel houdt, zelfs als het volledig wordt belast. Als waterkoeling vereist is, kunnen er in de REV300 twee radiatoren tegelijk worden geïnstalleerd. Achterin kan een radiator van 360 mm worden geïnstalleerd, terwijl er achter het voorste paneel ruimte is voor een gigantische radiator van 420 mm.

Voor systemen die gezien mogen worden.
De REV300 biedt een uitgebreide inkijk in de binnenkant van de behuizing en de geïnstalleerde hardwarecomponenten. Dankzij het paneel van gehard glas aan de rechterzijde kun je volop pronken met je systeem. Voor extra gemak is het zijpaneel met scharnieren aan de achterkant bevestigd, waardoor je dit eenvoudig kunt openen en sluiten. Een magnetische sluiting zorgt ervoor dat alles netjes dichtzit. Schroeven of andere storende elementen worden zo volledig uit het zicht verbannen en de hardwarecomponenten zijn eenvoudig toegankelijk. De verlichting van in totaal zeven RGB-LED-fans maakt het plaatje helemaal compleet.

Maak ruimte voor je monstersysteem.
Geen enkele behuizing uit de REV-serie was zo groot als de REV300. De ATX-behuizing biedt dan ook volop ruimte aan grote en krachtige hardware. Er is ruimte voor alles wat ruimte nodig heeft. Grafische kaarten met een lengte tot 34,5 cm zijn eenvoudig te installeren. Er is alle plek voor een voeding met een lengte van 27 cm of een CPU-koeler met een hoogte van 17,7 cm. Als je grote hoeveelheden data moet opslaan, kun je de REV300 uitrusten met vier opslagstations van 3,5″ of vijf van 2,5″. Stoffilters helpen bovendien de binnenkant van de behuizing schoon te houden. Op het onderste paneel is een extra groot verwijderbaar stoffilter geplaatst om te voorkomen dat stof van onderaf in de behuizing terechtkomt.

Prijzen en beschikbaarheid
Vanaf volgende week brengt Sharkoon de REV300 uit voor een nog onbekende prijs.Bronnen: Sharkoon

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.