[PR] Sharkoon brengt SHARK Dics RGB-ventilator uit


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Sharkoon

Pohlheim, juni 2021 – Sharkoon Technologies is een internationale leverancier van hoogwaardige pc-componenten en randapparatuur. Sharkoon brengt nu een nieuwe 120 mm RGB LED-ventilator op de markt: de SHARK Disc. De ventilator wil niet alleen zijn stempel drukken op zijn constante luchtstroom en geluidsarme werking, maar ook met zijn adresseerbare RGB-LED’s en een hoge compatibiliteit.

Kleurrijke RGB-verlichting
De SHARK Disc-ventilator van Sharkoon is uitgerust met negen adresseerbare LED’s, waarmee lichteffecten in een reeks van 16,8 miljoen kleuren kunnen worden geproduceerd. De verlichting kan ook worden aangepast met behulp van de software van compatibele moederborden met een 5V-D-G of een 5V-D-coded-G pinout.

Hoge compatibiliteit
De SHARK Disc-ventilator is compatibel voor gebruik met Asus Aura Sync, MSI Mystic Light Sync, Gigabyte Fusion en de meeste andere synchronisatiesoftware, waardoor een eenvoudige integratie in verschillende systemen mogelijk is.

Soepele werking
De SHARK Disc-ventilator is uitgerust met een vloeistofdynamisch lager, waardoor het geluidsniveau laag blijft, zelfs bij continu gebruik. En bij volledige werking zal de ventilator de grens van 17,5 decibel niet overschrijden.

Ontkoppeld hardlopen
Dankzij de rubberen contactpunten wordt het directe contact van de SHARK Disc-ventilator met de pc-behuizing verminderd, wat resulteert in een geoptimaliseerde soepelheid met minimale trillingen van de behuizing.

Prijs en beschikbaarheid
De SHARK Disc-ventilator is nu verkrijgbaar tegen de door de fabrikant voorgestelde prijs van 9,90 euro.Bronnen: Sharkoon

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments