[PR] Sharkoon brengt twee nieuwe grootformaat muismatten uit


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Sharkoon

Pohlheim, oktober 2021 – Sharkoon Technologies, een internationale leverancier van hoogwaardige pc-componenten en randapparatuur, heeft nu twee nieuwe muismatten geïntroduceerd: de SKILLER SGP30 Big Hex en de 1337 V2 Big. De Big Hex presenteert zichzelf met een hyperrealistisch 3D-motiefontwerp, terwijl de 1337 V2 Big wordt geleverd in minimalistisch zwart. Beide muismatten zijn 120 centimeter lang en 60 centimeter breed en zijn daarmee de grootste muismatten van Sharkoon tot nu toe.

Buitengewoon groot
Zowel de SKILLER SGP30 Big Hex als de 1337 V2 Big zijn met hun lengte van 120 centimeter en een breedte van 60 centimeter de grootste muismatten van Sharkoon tot nu toe. Ze kunnen daardoor een groot deel van het tafelblad bedekken en bieden voldoende ruimte voor muisbewegingen.

Bijzonder robuust
Volgens de fabrikant biedt de rubberen onderkant altijd een stevige grip, ook onder veeleisende omstandigheden. Dankzij de sublimatiedruk moet het zeshoekige motief van de SKILLER SGP30 Big Hex ook bestand zijn tegen een hoge mate van intensief gebruik – net zo goed als het minimalistische zwarte oppervlak van de 1337 V2 Big.

Geen rafels
Het robuuste stiksel langs de randen zou een lange levensduur moeten ondersteunen zonder te rafelen aan de randen, en volgens de fabrikant zullen zowel de SKILLER SGP30 Big Hex als de 1337 V2 Big nauwelijks tekenen van slijtage vertonen, zelfs niet tijdens een lange periode van veeleisende gebruik maken van.

Geschikt voor reiniging
Het enorme glijvermogen van de twee matten moet geschikt zijn voor snelle muisbewegingen en snelle reacties. Bovendien, omdat het water gewoon van de matten rolt, zijn ze door hun waterafstotende eigenschappen geschikt voor reiniging met een zachte, licht vochtige doek.

Prijs en beschikbaarheid
De SKILLER SGP30 Big Hex en de 1337 V2 Big zijn per direct leverbaar. De SKILLER SGP30 Big Hex is verkrijgbaar voor de door de fabrikant voorgestelde prijs van 27,99 euro en de 1337 V2 Big voor 19,99 euro.Bronnen: Sharkoon

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments