[PR] Sharkoon kondigt de beschikbaarheid van de REV300 met gekanteld interieur aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Sharkoon

Pohlheim, 22 juni 2021 – Sharkoon Technologies is een internationale leverancier van hoogwaardige pc-componenten en randapparatuur. Met de REV300 presenteert Sharkoon nu een pc-behuizing van een ander soort. Naast zeven vooraf geïnstalleerde PWM RGB-ventilatoren voor optimale koeling, wordt de behuizing ook geleverd met adresseerbare ventilator-LED’s voor aangepaste verlichting. Omdat het zijpaneel van gehard glas aan de rechterkant van de behuizing is geplaatst, biedt de REV300 bovendien de mogelijkheid voor een betere presentatie van de verlichte hardwarecomponenten.

Optimale resultaten voor koeling
Met zeven vooraf geïnstalleerde, adresseerbare PWM-ventilatoren is de REV300 standaard uitgerust met maximale koelcapaciteit: er zijn drie 140 millimeter ventilatoren achter het voorpaneel en drie 120 millimeter modellen aan de achterkant van de behuizing, evenals nog een met 120 millimeter onder het bovenpaneel. Deze RGB-ventilatoren worden ondersteund door het gaasrooster op het voorpaneel, wat de luchtstroom vergemakkelijkt. In de REV300 kan ook waterkoeling worden ingebouwd: aan de achterzijde kan een radiator van maximaal 360 millimeter worden geïnstalleerd en aan de voorkant is zelfs ruimte voor een radiator van maximaal 420 millimeter, mits deze niet groter is dan 3,2 centimeter. hoogte. Verder mag hij niet langer zijn dan 46,5 centimeter en niet breder dan 14,1 centimeter.

Bijzonder innovatief
De pc-behuizingen van de REV-serie staan ​​bekend om de onconventionele positionering van componenten zoals de grafische kaart, die daardoor beter gepresenteerd kunnen worden. De REV300 is daarop geen uitzondering: dankzij het moederbord dat 90 graden kan worden gedraaid, kunnen alle componenten op voordelige wijze worden weergegeven door het glazen paneel aan de rechterkant van de behuizing. Het paneel van gehard glas zelf is met een magnetische sluiting aan de voorkant van de behuizing en met scharnieren aan de achterkant bevestigd, waardoor deze snel en gemakkelijk te openen en te sluiten is. Naast de nieuwe installatie van componenten, krijgt de gebruiker naast de vier gebruikelijke USB-poorten op het I/O-paneel ook een USB-C-poort aangeboden.

Een echte kolos
Het ontwerp en de grootte van de behuizing moeten resulteren in een indrukwekkende presentatie van de behuizing zelf, evenals de componenten die erin zijn geïnstalleerd. Iets uitstekende hoeken vormen een frame voor het met gaas bedekte frontpaneel en het effect is een dynamische, elegante presentatie van de drie RGB-fans. De eenvoud benadrukt ook de indrukwekkende verlichting van de ventilatoren, terwijl de geïnstalleerde RGB-componenten van achter het glazen paneel worden getoond.

Enorme ruimte voor hardware
Met zijn enorme afmetingen is de REV300 bijzonder geschikt voor wie veel ruimte op prijs stelt voor hoogwaardige componenten. Grafische kaarten tot 34,5 centimeter lengte kunnen probleemloos in de behuizing worden geplaatst, evenals CPU-koelers tot 17,7 centimeter.

Mogelijkheden zonder Grenzen
Ook voedingen met een maximale lengte van 27 centimeter zijn eenvoudig in de behuizing te plaatsen. Daarnaast mag ook de Angled Graphics Card Kit niet onvermeld blijven. Dit is een montage die speciaal is ontworpen voor de REV300 en waarmee grafische kaarten optimaal tot hun recht komen.

Prijs en beschikbaarheid.
De ATX-kast is nu verkrijgbaar tegen de door de fabrikant voorgestelde prijs van 144,90 euro. De Angled Graphics Card Kit is verkrijgbaar voor 34,99 euro.Bronnen: Sharkoon (persbericht)

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.