[PR] Sharkoon brengt de SGS2 Jr. gamingstoel voor kinderen uit


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Sharkoon

Pohlheim, juni 2021 – Sharkoon Technologies is een internationale leverancier van hoogwaardige pc-componenten en randapparatuur. Met de SKILLER SGS2 Jr. presenteert Sharkoon nu zijn allereerste gamestoel die speciaal voor kinderen is gemaakt. Dankzij de ergonomische vorm en een rugleuning die tot 135 graden kan worden gekanteld, kunnen gebruikers comfortabel ontspannen na het maken van hun huiswerk of tussen die occasionele gamesessies door. Tegelijkertijd zorgt een ademende bekleding voor nog meer comfort voor urenlang gameplezier.

Klein maar machtig!
De Junior-versie verschilt alleen van de originele SGS2 in zijn grootte, presenteert zichzelf met een sportief ontwerp en springt in het oog met een keuze uit vier dynamische kleurenschema’s. De ergonomische vorm en verstelbare zithoogte maken niet alleen aanpassing aan de zithouding mogelijk, maar zorgen ook voor een lange levensduur naarmate de gebruiker ouder wordt.

Comfort zonder einde
De gebruiker kan ook gemakkelijk achterover leunen op de SGS2 Jr.: de rugleuning kan tot 135 graden worden gekanteld en er kan even een ontspannende pauze worden genomen na hard studeren voor school. Een veerondersteund kantelmechanisme zorgt voor extra comfort.

Ademende bekleding
Wat comfort betreft, biedt de SGS2 Jr. niet alleen zijn mechanische eigenschappen, maar heeft hij ook een ademende textielbekleding. De duurzaamheid van de bekleding draagt ​​bij aan de levensduur van de stoel en moet gemakkelijk voldoen aan de eisen van het dagelijks gebruik. Bij de stoel zijn nek- en lendenkussens meegeleverd om de tekenen van een stijve nek of rugpijn te voorkomen – zelfs na langdurig zitten. Ze kunnen binnen enkele seconden worden bevestigd of verwijderd en de kussenhoezen zijn gemakkelijk schoon te maken.

Veilig zitten
De vijfsterrenvoet is gemaakt van een solide kunststof en zorgt te allen tijde voor een permanente, veilige stand, zelfs bij veeleisend gebruik. De stoel biedt zichzelf aan als een stabiele constructie en is daardoor geschikt voor kinderen en jongeren tot een gewicht van 65 kilogram.

Beschikbaarheid en prijs
De gamestoel SKILLER SGS2 Jr. is nu verkrijgbaar in vier verschillende kleurenschema’s tegen de adviesprijs van de fabrikant van 129 euro.Bronnen: Sharkoon

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments