[PR] SilentiumPC Gear toont de GK650K Omnis Onyx White Pudding Edition


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van SilentiumPC Gear

20.10.2021 – Warschau, Polen – SilentiumPC Gear, het gaminglabel van de Europese fabrikant SilentiumPC, presenteert zijn nieuwe visueel opvallende mechanische toetsenbord van volledige grootte dat voldoet aan de eisen van niet alleen gamers en studenten of degenen die vaak op hun computer werken. De nieuwe toevoeging heeft een helder ontwerp dat is geïnspireerd op de uiterst zeldzame witte variëteit van onyx. Net als het waardevolle mineraal worden de nieuwe toetsenborden gekenmerkt door hun hoge duurzaamheid en buitengewone uitstraling. SilentiumPC Gear biedt de GK650K Omnis Onyx White Pudding Edition met drie verschillende schakelaars om uit te kiezen: Kailh Red (lineair), Kailh Brown (tactiel), Kailh Blue (“clicky”).

Onyx White Pudding-editie
Deze nieuwe toevoeging aan de serie onderscheidt zich door zijn unieke wit-zilver kleurenschema, duurzame PBT “Pudding” keycaps, configureerbare RGB-achtergrondverlichting en zijstrips, solide en compact ontwerp, met aluminium versterkte bovenkant, een magnetische polssteun, een comfortabel geluidswiel voor het aanpassen van het volumeniveau, evenals geavanceerde software en macro-ondersteuning. Dit alles maakt de GK650K Omnis Onyx White Pudding Edition geschikt voor werk of school en ook voor avonden en nachten waarin je intense gevechten in videogames met vrienden voert.

Er zijn drie soorten schakelaars om uit te kiezen, afhankelijk van de voorkeuren van de gebruiker: Kailh Red-schakelaars hebben ultrasnelle responstijden en een lineaire, stille werking. Kailh Brown schakelaars kenmerken zich door hun evenwichtige en universele karakter. Ten slotte bieden de Kailh Blue-schakelaars een hoge mate van feedback tijdens het typen en zijn ze een uitstekende keuze voor mensen die veel schrijven.

Mechanisch toetsenbord op volledig formaat
Het full-size toetsenbord is niet alleen handig tijdens gamesessies, maar is ook perfect voor dagelijks gebruik. Dankzij het geïntegreerde numpad kunnen gebruikers met de SilentiumPC Gear GK650K Omnis Onyx White Pudding Edition efficiënt numerieke waarden invoeren, bijvoorbeeld in kantoorprogramma’s, snelle wiskundige berekeningen uitvoeren of extra functies toewijzen in games. Bovendien is elk van de 104 toetsen afzonderlijk verlicht, waardoor de verlichtingsstijl van het hele toetsenbord naar wens van de gebruiker kan worden aangepast, waardoor de zichtbaarheid van de toetsen wordt vergroot en het gemakkelijker dan ooit is om in weinig licht of donkere omgevingen te werken.

Duurzame en esthetisch aangename PBT-toetsenborden
Het toetsenbord is uitgerust met unieke witte PBT-keycaps gemaakt met Double Injection-technologie. Tijdens dit proces worden twee kleurvarianten van het materiaal na elkaar in de mal gespoten, waardoor een unieke, tweekleurige afwerking met hoge stijfheid wordt verkregen. Pudding keycaps verrijken de esthetische omgeving van de gamer, zowel overdag als ’s nachts, en garanderen dankzij hun duurzaamheid ook een hoge slijtvastheid. Zelfs na intensief gebruik behouden de keycaps hun unieke uiterlijk, wat het best wordt gewaardeerd met volledig aanpasbare RGB-verlichting.

Magnetische polssteun
Om de toetsenbordergonomie van het toetsenbord zowel bij dagelijks gebruik als tijdens gamesessies te verbeteren, wordt bij de GK650K een polssteun meegeleverd. Magnetische bevestigingen en speciale groeven in de behuizing zorgen voor eenvoudige bevestiging en ontkoppeling. Afhankelijk van de voorkeur van de gebruiker kan het op elke afstand van het toetsenbord worden geplaatst, met brede rubberen voetjes die de pad op het bureau stabiliseren. Er bevinden zich driehoekige groeven aan de bovenkant van het polskussen, die niet alleen de ergonomie verbeteren, maar ook het uiterlijk van het toetsenbord verder verbeteren.

Volumeregeling
Het GK650K Omnis Onyx White Pudding Edition-toetsenbord is uitgerust met een breed metalen volume-scrollwiel, waarmee het geluidsniveau kan worden aangepast. Elke beweging van het wiel wordt geaccentueerd door een voelbare “bump”, waardoor het volume nauwkeurig kan worden afgesteld.

Afneembare kabel
Het toetsenbord wordt geleverd met een afneembare USB-kabel en speciale ingebouwde kabelkanalen aan de onderkant. Dit zorgt voor meer veelzijdige kabelgeleiding en het volledig vervangen van de USB Type-C-kabel, bijvoorbeeld voor een langere kabel.

De GK650K Omnis Onyx White Pudding Edition-toetsenborden zijn vanaf vandaag verkrijgbaar met een adviesprijs van €89,90, welke geldt voor wel de Kail Red, Brown als Blue.Bronnen: SilentiumPC Gear

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.