[PR] SilentiumPC Gear toont pudding keycaps-upgrade kit


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van SilentiumPC Gear

Oktober 2021 – Warschau, Polen – SilentiumPC Gear, het gaming label van de Europese fabrikant SilentiumPC, presenteert zijn nieuwe aftermarket upgrade kit met pudding double shot PBT keycaps voor mechanische toetsenborden. De nieuwe KC104-kit heeft een tweekleurig ontwerp, bestaande uit een witte bovenkant en een doorschijnend, melkachtig onderste segment, zodat gebruikers het volledige effect van de RGB-verlichting van hun toetsenbord kunnen ervaren. Dankzij het PBT-materiaal en de dubbele injectietechnologie worden de keycaps gekenmerkt door een ultrahoge slijtvastheid en behouden ze hun esthetische uiterlijk en textuur, zelfs na intensief en intensief gebruik. De set bestaat uit 104 keycaps in de Amerikaanse lay-out en is niet alleen compatibel met tenkeyless toetsenborden, maar ook met full-size toetsenborden.

Buitengewoon, helder ontwerp
De nieuwe KC104 Pudding Onyx White DBL Shot PBT keycaps zijn gemaakt van een tweekleurig materiaal, bestaande uit een witte bovenkant en een doorschijnende melkachtige onderkant. De inspiratie voor de kleurenmatch is geïnspireerd op de zeldzame witte variëteit onyx, een waardevol mineraal dat bekend staat om zijn hoge duurzaamheid en unieke uitstraling. Het puddingachtige patroon geeft de keycaps een geweldige uitstraling, vooral in combinatie met toetsenbordverlichting ’s avonds of in een donkere kamer.

O-ringen voor extra stilte
Naast de keycaps wordt ook een set silencing rubberen O-ringen meegeleverd. Ze zijn ontworpen om direct op de schakelaars te worden gemonteerd, absorberen de impact van typen en verminderen het geluid van de toetsen aanzienlijk. Dit is een ideale oplossing voor mensen die willen genieten van de hoge kwaliteit en het reactievermogen van mechanische schakelaars met behoud van een stille omgeving.

Dubbele injectie PBT
KC104 Pudding Onyx White DBL Shot PBT keycaps zijn gemaakt met dubbele injectietechnologie. Dit betekent dat het keycap-materiaal in twee specifieke kleurvarianten wordt geproduceerd, die vervolgens één voor één in de mal worden gegoten. Dankzij dit proces worden ze gekenmerkt door een hoge slijtvastheid. Bovendien garandeert het overal gebruikte PBT-materiaal een uitzonderlijke stijfheid en sterkte, waardoor de keycaps uiterst schokbestendig zijn, wat resulteert in een ongelooflijk lange levensduur.

De KC104 Pudding Onyx White DBL Shot PBT keycaps upgradekit is vanaf vandaag verkrijgbaar met een adviesprijs van € 19,99.Bronnen: SilentiumPC Gear

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments