[PR] SilentiumPC lanceert de GEM: een goedkope lichtgewicht gamingmuis


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van SilentiumPC

Augustus 2021 – Warschau, Polen – SilentiumPC Gear, het gaminglabel van de Europese fabrikant SilentiumPC, kondigt een aanvulling aan op de onlangs onthulde GEM-serie van uitzonderlijk lichte muizen. De nieuwe GEM-gamingmuis heeft een volledig ontwerp en efficiënte componenten, zoals de duurzame en ultrasnelle Kailh GM 4.0-microschakelaars en de PixArt PMW3325-sensor met hoge gevoeligheidscapaciteiten tot 8000 DPI. De afgedichte behuizing van de muis en de hoogwaardige materialen die overal worden gebruikt, zorgen voor stijfheid en duurzaamheid, gecombineerd met gespecialiseerde geëtste zijwanden die ook de grip verbeteren. De muis wordt aangevuld met een gevlochten paracord-achtige kabel, die zeer flexibel is en dankzij het lage gewicht bijna onmerkbaar tijdens intensief gamen.


Lichtgewicht ontwerp met volledige schaal
Door zijn full-shell ontwerp wordt de GEM-muis gekenmerkt door zijn hoge duurzaamheid en stijfheid. De zijwanden zijn geëtst met een klein, kenmerkend driehoekig patroon, wat de grip en controle van de gebruiker verder verbetert. Dit zorgt ervoor dat de gebruiker nooit de greep zal verliezen, zelfs niet tijdens de meest intense online vuurgevechten. Dankzij de ultralichte constructie, lage inertie en PTFE-skates, kunnen gebruikers ook minder vermoeidheid van de hand- en polsspieren verwachten, wat zorgt voor een hogere effectiviteit tijdens langdurige game- of werksessies. De symmetrische vorm van de schaal en minimalistische stijl, aangevuld met driehoekige accenten en een volledig configureerbare ARGB-achtergrondverlichting, maken de muis tot een zeer esthetische toevoeging aan het arsenaal van elke liefhebber.

Hoogwaardige componenten
De beproefde en gewaardeerde PixArt PMW3325-sensor is verantwoordelijk voor het lezen van muisbewegingen, die ultrahoge precisiemetingen tot 8.000 DPI handhaaft. Deze functies helpen de speler om snel en effectief te reageren wanneer hij zich richt op bewegende tegenstanders.

Duurzame Kailh GM 4.0 microschakelaars
Om bovenaan de ranglijsten te staan ​​in online wedstrijden of om dat bijna onmogelijke niveau op Ultra-Nightmare-moeilijkheidsgraad te halen, zijn precisie en korte reactietijden absoluut cruciaal. Daarom is de GEM uitgerust met de ultrasnelle en duurzame Kailh GM 4.0-microschakelaars, die een levensduur van 60 miljoen klikken hebben. Hun extreem korte reactietijden maken het verschil.

Verlicht je werkplek of game-opstelling
Gemak en prestaties staan ​​centraal, maar het uiterlijk mag niet over het hoofd worden gezien. Daarom zijn alle verlichte elementen op de GEM volledig aanpasbaar. Alles, van het scrollwiel tot de lichtstrip op de achterkant van de behuizing, evenals het SilentiumPC Gear-logo op de bovenkant van de muis, kan door de gebruiker worden aangepast. De adresseerbare RGB LED-achtergrondverlichting zorgt voor volledige controle over de kleuren en effecten, afhankelijk van de voorkeuren van de gebruiker en de stijl van hun computerconfiguratie. Het is zelfs mogelijk om een ​​achtergrondverlichtingsstijl toe te wijzen aan gedefinieerde profielen, zodat gebruikers direct kunnen zien welk profiel momenteel is geselecteerd.

PTFE skates
De GEM kan met minimale weerstand over oppervlakken bewegen dankzij speciale PTFE-skates. De afgeronde randen van de skates maken het ook gemakkelijker dan ooit om de muis over de muismat te bewegen. Al deze functies zorgen ervoor dat de gebruiker te allen tijde volledige controle over de muis heeft. De skates werken ook goed op een breed scala aan muismatten – standaard, “controle” of zelfs “snelheid” -typen. Er wordt een extra set vervangende skates meegeleverd, die voldoen aan de eisen van zelfs de meest veeleisende competitieve gamers.

Flexibele en zeer resistente kabel
Een unieke paracord-achtige vlecht is gebruikt om de 1,8 m kabel van de GEM te bedekken. Het is zacht, flexibel en helpt ook bij het beschermen van de kabel tegen mogelijke schade. Dankzij de flexibiliteit en het lage gewicht is het bijna onmerkbaar tijdens het spelen.

De SilentiumPC Gear GEM is vanaf vandaag verkrijgbaar met een adviesprijs van € 31,99.


Bronnen: SilentiumPC

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments