[PR] SilverStone lanceert Small Form Factor fans


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van SilverStone

SilverStone Technology, een gevestigde leider op het gebied van pc-componenten, is verheugd de beschikbaarheid aan te kondigen van Air Slimmer 120 (AS120) en Air Slimmer 120 ARGB (AS120-ARGB), om de expertise van SilverStone verder te versterken bij het produceren van slanke ventilatoren die zijn ontworpen voor systemen met een kleine vormfactor (SFF) of systemen met beperkte ruimte.

Uniek, maar effectief ventilatorbladontwerp
Ontwerp met 9 kromme ventilatorbladen voor verhoogde luchtdruk en hoge luchtstroomsnelheid, waardoor snelle warmteafvoer door radiatoren of koellichamen mogelijk is.

Eenvoud van kabelbeheer
Handige doorgeluste ARGB-kabels zorgen voor ARGB-synchronisatie van één ventilatorhubpoort naar meerdere ventilatoren, waardoor lange kabelbeheerroutes worden geëlimineerd.

Superieure lagerconstructie
Uitgerust met volledig koperen Fluid Dynamic Bearing (FDB), kunnen zowel AS120 als AS120-ARGB tot 1800 RPM draaien met een maximaal akoestisch geluidsniveau van 31 dBA. FDB houdt de wrijving op een zeer laag niveau, zelfs na langdurig gebruik, en biedt een geweldige balans tussen snelheid, luchtstroom en geluid.

Prijzen en beschikbaarheid
De AS120 & AS120-ARGB zijn nu beschikbaar voor aankoop via SilverStone’s wereldwijde netwerk van geautoriseerde retailers en distributeurs. De SST-AS120 krijgt een adviesprijs van €12,99, de ARGB-variant zal €19,99 gaan kosten.Bronnen: SilverStone

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.