[PR] SK hynix lanceert 2TB “Gold P31” Ultra-low-power Solid State Drive


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van SK hynix

Augustus 2021 – Recent is aangekondigd dat de bestverkochte ‘Gold P31’-lijn van Solid State Drives (SSD’s) van SK hynix aangevuld wordt met een versie van 2 TB.

De Gold P31, de PCIe NVMe M.2 SSD van SK hynix, wordt consequent geprezen door professionele technische recensenten vanwege zijn unieke prestaties en voordelen op het gebied van energie-efficiëntie. De schijf werd vorig jaar uitgebracht in capaciteiten van 1 TB en 500 GB en voegt nu een optie van 2 TB toe voor gebruikers van opslag met hoge capaciteit, waaronder gamers en makers van inhoud. De 2TB-versie zal worden gemarkeerd met een slanke, zwarte printplaat (Printed Circuit Board) in plaats van het gebruikelijke groen.

De 2TB Gold P31 biedt 3.500 MB/s aan sequentiële leesbewerkingen en 3.200 MB/s aan sequentiële schrijfacties, het hoogste van een PCIe Gen3-schijf, evenals een toonaangevende duurzaamheidsclassificatie van 1.200 TBW (voor 2TB capaciteit; Terabytes Written: totale hoeveelheid gegevens die een SSD tijdens zijn levensduur kan schrijven), waardoor overal prestaties, capaciteit, energie-efficiëntie en betrouwbaarheid worden geboden. Met leessnelheden van 172,2 MB/s per watt vermogen is de Gold P31 inderdaad 434% efficiënter dan vergelijkbare producten.

Sanglae ​​Lee (Robert), Head of Marketing bij SK hynix zei: “Voor de vraag van klanten naar hoge capaciteit en hoge prestaties, is de 2TB Gold P31 SSD hun beste keuze. SK hynix zal het assortiment SSD-producten voor consumenten voortdurend uitbreiden om zijn aanwezigheid op de markt te vergroten.”

SK hynix verkoopt de PCIe NVMe Gold P31-reeks samen met een SATA-interface Gold S31-serie, die beide nu beschikbaar zijn op Amazon.com. De schijven worden op 23 augustus aangeboden op Amazon’s Deal of the Day-uitverkoop om de lancering van de 2TB Gold P31 te vieren.Bronnen: SK hynix

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments