[PR] SPC Gear brengt witte ONYX gamingheadsets uit


Dit is een persbericht van SPC Gear

SPC Gear, het gaminglabel van de Europese fabrikant SilentiumPC, presenteert de nieuwe ONYX witte editie van zijn VIRO en VIRO Plus USB 7.1 over-ear bedrade gaming-headsets. Beide nieuwe modellen bieden een geheel nieuwe look en een ongewoon uiterlijk. De VIRO-serie bevat nu twee extra modellen met dynamische transducers en een clip-on microfoon, die verbazingwekkende nauwkeurigheid van geluid, comfort en onbetwiste opnamekwaliteit leveren voor een prijs van minder dan €60! Deze balans tussen geluidskwaliteit en veelzijdigheid maakt de Viro-serie de perfecte metgezel voor elke gamer.

Uniek en opvallend ontwerp
Naast de witte kleur is de headset ook voorzien van grijze en zilveren accenten met metalen inzetstukken. SPC Gear VIRO Onyx White en VIRO Plus Onyx White headsets zijn een unieke toevoeging voor veeleisende spelers. Dankzij hun stijlvolle look trekken ze ook tijdens het streamen de aandacht van de kijker.

Hifi-geluidskwaliteit
Precisie in de weergave van geluidsdetails en het gevoel van richting in games levert een voordeel op bij competitief gamen. Het horen van de voetstappen van een virtuele tegenstander geeft de speler de overhand in de strijd. De hoge geluidskwaliteit wordt bereikt door de dynamische 53mm-drivers in de diepe oorkussens gevuld met traagschuim dat zich vormt naar het hoofd en de oren van de gebruiker. De combinatie van helder en gedetailleerd geluid met het brede soundstage komt voort uit de voldoende grote ruimte waarin de drivers bewegen.

Afneembare high-end microfoon
Een essentieel onderdeel van een moderne gaming-koptelefoon is de ingebouwde microfoon. SPC Gear bundelt de Viro-hoofdtelefoonserie met een afneembare microfoon, waardoor comfortabele en duidelijke communicatie met vrienden mogelijk is zonder achtergrondruis en vervorming. De ONYX witte editie van de Viro-hoofdtelefoon gebruikt dezelfde microfoon, die met succes indruk heeft gemaakt op veel gamers en streamers door zijn uitstekende geluidsopnamekwaliteit, een duidelijke spraakweergave en maskering van onnodig omgevingsgeluid.

Extra oorkussens
Naast de conventionele oorkussens van PU-leer, bevat SPC Gear een extra set oorkussens van traagschuim gemaakt van duurzaam en ademend materiaal. Dit zorgt ervoor dat de oren van de gebruiker aangenaam koel blijven, vooral tijdens spannende momenten tijdens gamesessies. SPC Gear Memory Foam-oordopjes hebben een verwaarloosbare invloed op het geluid in vergelijking met headsets van eco-leer en bieden een vergelijkbaar passief onderdrukkingsniveau voor achtergrondgeluid.

De SPC Gear VIRO ONYX (€44) en de VIRO Plus ONYX (€55) zijn vanaf vandaag verkrijgbaar bij online winkels en retailers.Bronnen: SPC Gear

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.