[PR] SPC Gear toont witte SM950 ONYX-streaming microfoon


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van SPC Gear

Warschau, Polen – SPC Gear, het gaminglabel van de Europese fabrikant SilentiumPC, kondigt een frisse, heldere kleurvariant aan van de populaire SM950 streaming microfoonkit. De nieuwe editie is geïnspireerd op het zeldzame minerale witte onyx, bekend om zijn uitzonderlijke duurzaamheid en unieke uitstraling. SPC Gear ontwierp de Onyx White-varianten met deze kwaliteiten in gedachten, terwijl ze tegelijkertijd gerichte (cardioïde) eigenschappen bieden, wat zorgt voor een goede demping van ongewenst omgevingsgeluid. Hoogwaardige componenten zorgen daarentegen voor een warm, radio-achtig geluid. Omdat het een Plug & Play-microfoon is, hoeft de SM950 geen extra software te installeren en is hij direct klaar voor gebruik. De fysieke mute-knop bevindt zich handig bovenop de microfoon en geeft visuele aanwijzingen bij het dempen. Met de SM950-serie biedt SPC Gear een perfecte kit voor elke streamer, YouTuber en muzikant die op zoek is naar een betaalbare, volwaardige opname-instelling voor het streamen van games op Twitch ™ of YouTube ™ of het opnemen van podcasts en voice-overs.

Uniek ontwerp
Het mineraal Onyx staat niet alleen bekend om zijn hoge duurzaamheid, maar ook om zijn buitengewone uitstraling. De witte variant is daarentegen schaars. Elk onderdeel van de SM950 Onyx White en de bijbehorende accessoires is ontworpen met de witte onyx in gedachten. Deze unieke microfoon ziet er uitstekend uit op elke werkplek en valt op door zijn originaliteit, en past perfect bij de andere randapparatuur uit de Onyx White serie.

Warm en kristalhelder geluid
SPC Gear heeft de SM950 Onyx White-microfoons ontworpen met de nadruk op uitstekende opnamekwaliteit en uitstekende bruikbaarheid. Het cardioïde verzamelpatroon, dat wordt geprezen door de meeste gebruikers die met hun stem werken – of het nu een muzikant, streamer of vlogger is, maakt een effectieve eliminatie van ongewenste achtergrondgeluiden mogelijk, wat resulteert in authentieke en kristalheldere spraakopnames. De microfoon registreert een breed frequentiebereik van 18 tot 21.000 Hz met behoud van een gevoeligheid van 135 dB en een bemonsteringsfrequentie van 16 bit bij 48 kHz.

Verstelbare arm
De SM950 Onyx White wordt geleverd met een verstelbare, stevige arm, die eenvoudig in enkele seconden op het bureau kan worden gemonteerd en de microfoon precies daar houdt waar hij moet zijn. De arm pakt ook de hinder van kabelgeleiding op het bureau op. Het lost dit probleem op een elegante manier op, aangezien de USB-kabel van de SM950 Onyx White verborgen is in de arm.

Premium ontwerp met mute-knop
De SM950 Onyx White-microfoon is uitgerust met een mute-knop bovenop, waardoor deze gemakkelijk toegankelijk is en direct gedempt kan worden zonder het spel of gesprek te verstoren. Zowel de knop als de microfoon lichten blauw op tijdens normaal gebruik en rood wanneer gedempt, waardoor gebruikers een duidelijke indicatie van de huidige status krijgen.

Makkelijke installatie
De installatie van de microfoon is zo eenvoudig mogelijk gemaakt dankzij de plug-and-play-ondersteuning. Na de microfoonopstelling aan het bureau vastgemaakt te hebben hoeven gebruikers de microfoon eenvoudig met de meegeleverde USB-kabel op de pc of notebook aan te sluiten en vervolgens aan de slag te gaan. Er is geen extra software en stuurprogramma’s nodig, wat de compatibiliteit aanzienlijk verhoogt.

De nieuwe SPC Gear SM950 Onyx White streaming microfoons zijn vanaf vandaag verkrijgbaar met een adviesprijs van €89,99.Bronnen: SPC Gear (persbericht)

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.