[PR] SPC Gear’s GEM Plus ultra-light gamingmuis is hier om je prestaties te verbeteren


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van SPC Gear

11.08.2021 – Warschau, Polen – SilentiumPC Gear, het gaminglabel van de Europese fabrikant SilentiumPC, presenteert de nieuwe GEM Plus als aanvulling op zijn portfolio met gamingmuizen. Een van de grote voordelen van de GEM Plus muis is het ultralichte gewicht van slechts 67 gram. In combinatie met de geavanceerde PixArt PMW3370-sensor kan hij DPI-niveaus tot 19.000 bereiken. Hierdoor kan hij de beweging van de muismat volgen met verbazingwekkende snelheden van 10,16 m/s. Deze specificaties in combinatie met de mogelijkheid om de LOD (“Lift-Off Distance”) aan te passen binnen een bereik van 1 tot 2 mm, maken het zeer aantrekkelijk voor professionele Esports-spelers. Andere onderscheidende kenmerken zijn de zeer duurzame Kailh GM 8.0-microschakelaars met een geschatte levensduur van 80 miljoen klikken, samen met de zachte en flexibele paracord-achtige gevlochten kabel, die bijna onmerkbaar is tijdens intense gameplay-sessies. Net als bij al hun andere producten heeft SilentiumPC Gear de muis op unieke wijze aangepast aan de exacte vereisten van zelfs de meest veeleisende gamers.

Prestaties waar het ertoe doet
Om bovenaan de ranglijsten te staan ​​in online wedstrijden of om dat bijna onmogelijke niveau op Ultra-Nightmare-moeilijkheidsgraad te halen, zijn precisie en korte reactietijden absoluut cruciaal. Daarom is de GEM Plus-muis uitgerust met de uiterst nauwkeurige PixArt PMW3370-sensor, die het verschil maakt.
Naarmate de speler meer ervaring krijgt, neemt de snelheid waarmee hij de muis kan bewegen toe. Tijdens de finale van een Counter Strike: Global Offensive-competitie werden recordbrekende muissnelheden van meer dan 6 m/s gedocumenteerd. Daarom is gekozen voor de PixArt PMW3370-sensor, die de beweging van de GEM Plus zelfs bij snelheden tot 10,16 m/s kan registreren! Dit vertaalt zich in extreem nauwkeurige bewegingsmetingen, zelfs tijdens de meest intense gamesessies.

Optilafstand en gevoeligheidsaanpassingen
Een ander voordeel van de PMW3370 is de mogelijkheid om de LOD (“Lift-Off Distance”) aan te passen binnen een bereik van 1 tot 2 mm. Door deze waarde te wijzigen, kunnen gebruikers de afstand instellen waarop de sensor stopt met het registreren van beweging wanneer deze van de Deze functie verbetert de controle en stelt de gebruiker in staat om het gedrag van de muis aan te passen aan zijn eigen individuele speelstijl.
De sensor biedt de gebruiker ook een enorm scala aan individuele gevoeligheidsinstellingen: van zo laag als 50 tot zelfs zo hoog als 19.000 DPI. Ongeacht de individuele voorkeuren van de gebruiker of het type spel dat wordt gespeeld, zal de GEM Plus altijd nauwkeurig de muisbewegingen registreren.

Kailh GM 8.0 microschakelaars: duurzaamheid en precisie van het volgende niveau
In reële omstandigheden is reactietijd net zo belangrijk als precisie. Formule 1-coureurs kunnen binnen 100 ms reageren op startlichten, dat is slechts 1/10e van een seconde! Professionele Esports-concurrenten hebben vergelijkbare reactietijden geregistreerd tijdens intense evenementen. De apparatuur die nodig is voor zulke veeleisende gebruikers moet kunnen presteren, ongeacht het scenario. Dankzij de ultrasnelle Kailh GM 8.0 microschakelaars duurt het minder dan 2 ms om een ​​druk op de knop te registreren en de informatie door te geven aan de computer. Aan deze hoge eisen wordt ook voldaan met een microswitch-levensduur van 80 miljoen klikken.

Lichtgewicht frame vol geavanceerde functies
De GEM Plus is een ongelooflijk lichte muis van slechts 67 gram. Door dit nieuwe full-shell ontwerp wordt de muis ook gekenmerkt door zijn hoge duurzaamheid en stijfheid. De zijwanden zijn geëtst met een klein, kenmerkend driehoekig patroon, wat de grip en controle van de gebruiker verder verbetert. Dit zorgt ervoor dat de gebruiker nooit de greep zal verliezen, zelfs niet tijdens de meest intense online vuurgevechten.
Dankzij de ultralichte constructie, lage inertie en PTFE-voetjes kunnen gebruikers ook minder vermoeidheid van de hand- en polsspieren verwachten, wat zorgt voor een hogere effectiviteit tijdens langdurige game- of werksessies. De symmetrische vorm van de schaal en de minimalistische stijl, aangevuld met driehoekige accenten en een volledig configureerbare ARGB-achtergrondverlichting, maken de muis tot een zeer esthetische toevoeging aan het arsenaal van elke liefhebber.

PTFE voetjes
De GEM Plus kan door speciale PTFE-voetjes met minimale weerstand over oppervlakken bewegen. De afgeronde randen van de skates maken het ook gemakkelijker dan ooit om de muis over de muismat te bewegen. Al deze functies zorgen ervoor dat de gebruiker te allen tijde volledige controle over de muis heeft. De skates werken ook goed op een breed scala aan muismatten – standaard, “control” of zelfs “speed” -typen. Er wordt een extra set vervangende voetjes meegeleverd, die voldoen aan de eisen van zelfs de meest veeleisende competitieve gamers.

Verlicht je werkplek of game-opstelling
Gemak en prestaties staan centraal, maar het uiterlijk mag niet over het hoofd worden gezien. Daarom zijn alle verlichte elementen op de GEM Plus volledig aanpasbaar. Alles, van het scrollwiel tot de lichtstrip op de achterkant van de behuizing, evenals het logo op de bovenkant van de muis, kan door de gebruiker worden aangepast. De adresseerbare RGB LED-achtergrondverlichting zorgt voor volledige controle over de kleuren en effecten, afhankelijk van de voorkeuren van de gebruiker en de stijl van hun computerconfiguratie. Met de GEM Plus kunnen gebruikers ook een achtergrondverlichtingsstijl toewijzen aan gedefinieerde profielen, zodat u meteen kunt zien welk profiel momenteel is geselecteerd.

De SilentiumPC Gear GEM Plus is vanaf vandaag verkrijgbaar met een adviesprijs van € 44,99.Bronnen: SilentiumPC

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments