[PR] SteelSeries introduceert de lichtgewicht AEROX 3-gamingmuizen


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van SteelSeries

Chicago – November 2021 – SteelSeries, een bekende speler op het gebied van gaming- en esports-randapparatuur, heeft recentnieuwe versies van de Aerox 3 Wireless en Aerox 3 gamingmuizen geïntroduceerd, waaronder een nieuwe witte ‘Snow’-kleurstelling. Als milliseconden tellen, is snelheid van belang. Ontworpen voor ultralichte prestaties en geoptimaliseerd voor de snelste swipes, de 2022-edities van de Aerox-muizen zijn voorzien van 100% zuivere PTFE-glijschaatsen, zodat gamers de concurrentie tot het uiterste kunnen verslaan.

SteelSeries Aerox 3 Wireless (2022 Edition)
De ultralichte Aerox 3 Wireless-muis biedt 200 uur ononderbroken draadloze gameplay in 2,4 GHz- of Bluetooth-modus en weegt slechts 68 gram. Hij is ontworpen om gamers bliksemsnelle, ongebonden prestaties te bieden. Next-gen Golden Micro IP54-switches zorgen voor foutloze klikken en Quantum 2.0 Dual Wireless levert een stabiel, betrouwbaar signaal.

Voor uiterste nauwkeurigheid zorgt de TrueMove Air optische sensor voor pixel-perfecte tracking, terwijl de zijdezachte 100% Virgin Grade PTFE-glijschaatsen gamers verbeterde controle en snelheid bieden.

Door een waterbestendige AquaBarrier™ toe te voegen die IP54-veiligheid biedt, RGB-verlichting met 3 zones en een USB-C-kabel voor snel opladen en aanpassen, is het pakket compleet voor een muis die doelbewust is gebouwd voor snelheid. Voor de Aerox 3 Wireless vraagt SteelSeries €109,99.

SteelSeries Aerox 3 (2022 Edition)
Met een gewicht van slechts 59 gram is de Aerox 3 speciaal ontworpen voor snelheid en moeiteloze gameplay. Zijdezachte 100% zuivere PTFE-glijschaatsen leveren verbeterde controle en snelheid, terwijl de flexibele USB-C kabel minder weerstand biedt.

Onder de motorkap maakt de Aerox 3 gebruik van de volgende generatie Golden Micro IP54-switches, geschikt voor 80 miljoen klikken, een TrueMove Core optische gaming-sensor en wordt benadrukt door 3-zone RGB-verlichting. Het unieke Aerox-silhouet is uitgerust met een IP54 waterbestendige AquaBarrier™ – de eerste gamingmuis met een IP54-classificatie – die gemoedsrust biedt bij morsen en ongelukken.

De Aerox 3 komt verkrijgbaar voor €69,99.Bronnen: SteelSeries

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments