[PR] SteelSeries introduceert het waterresistente APEX 3 TKL-toetsenbord


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van SteelSeries

Chicago – Oktober 2021 – SteelSeries, de wereldleider in gaming- en esports-randapparatuur, introduceert vandaag het Apex 3 TenKeyLess (TKL)-toetsenbord – het eerste waterbestendige TKL-gamingtoetsenbord.

De Apex 3 TKL is ontworpen om het beste toetsenbord te zijn voor beginnende pro’s en een dagelijkse bestuurder en biedt spelers IP32 water- en stofbestendigheid voor bescherming tegen morsen.

Het TKL-ontwerp is speciaal gebouwd voor de behoeften van serieuze spelers en heeft een slank, gestroomlijnd silhouet. Het is de meest populaire vormfactor die wordt gebruikt door esports-professionals, waardoor gamers het toetsenbord kunnen positioneren voor zowel maximale in-game prestaties als comfort.

Fluisterstille schakelaars zijn ontworpen met wrijvingsarme, duurzame materialen voor meer dan 20 miljoen toetsaanslagen en leveren vrijwel geruisloze gameplay. Naast zijn allure levert Brilliant PrismSync Lighting 8 zones van 16,8 miljoen prachtig heldere kleuren die kunnen worden gesynchroniseerd met de SteelSeries-productfamilie.

Om spelers te helpen hun focus te houden tijdens marathonsessies, is de Apex 3 TKL uitgerust met speciale multimediabedieningen. Een klikbare volumeroller en mediatoetsen voor eenvoudige aanpassingen aan instellingen en on-the-fly, samen met helderheidsregelingen, terugspoelen, overslaan en pauzeren zijn allemaal beschikbaar met één druk op de knop.

Aanpassing en opscheprechten zijn essentieel en om spelers te helpen in hun zoektocht naar glorie, draait de Apex 3 TKL op SteelSeries Engine, waardoor spelers hun verlichting, macro’s en meer gemakkelijk in het spel kunnen aanpassen. SteelSeries Engine maakt deel uit van het SteelSeries GG-software-ecosysteem, dat gratis apps en inhoud bevat zoals SteelSeries Moments, de gratis app waarmee gamers gamehoogtepunten kunnen knippen, bewerken en delen met vrienden op YouTube en Gfycat, Discord, Reddit, Twitter, Facebook , en meer. Moments biedt geavanceerde automatische clipping met GameSense voor enkele van ’s werelds populairste games, zoals League of Legends, Counter Strike: Global Offensive en Dota 2. Binnenkort komen er meer games aan, waaronder Valorant en Fortnite.

Voor aspirant-professionals die op zoek zijn naar een commutatieve voorsprong, levert SteelSeries zijn meest betaalbare, volledig uitgeruste toetsenbord tot nu toe met de Apex 3 TKL. Verkrijgbaar met een adviesprijs van €54,99 bij SteelSeries.com en bij geselecteerde lokale retailers.Bronnen: SteelSeries

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.