[PR] Synology onthult de DS3622xs+ en DS2422+, twee krachtige 12-bay opslagtorens


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Synology

Taipei, Taiwan — Synology Inc. heeft zijn nieuwste NAS-eenheden met 12 sleuven gepresenteerd, de Synology DiskStation DS3622xs+ en DS2422+, evenals de bijbehorende DX1222-uitbreidingseenheid. De twee grootste Synology-producten in desktopmodel hebben een rekenkracht die past bij hun opslagpotentieel.

Algehele verbetering prestaties
De DS2422+ biedt betrouwbare massaopslag en efficiënte gegevensbescherming voor uiteenlopende situaties. De DS2422+, uit te breiden tot 24 sleuven, is ideaal voor de opslag en bescherming van grote verzamelingen gegevens in omgevingen met meerdere gebruikers. Een nieuwe processor zorgt voor een indrukwekkende verbetering ten opzichte van zijn voorganger.

Betrouwbare sequentiële lees-/schrijfsnelheden van 2200/1300 MB/s, volop opslagmogelijkheden en een kosteneffectieve implementatie maken deze oplossing tot de perfecte keuze voor kleine en middelgrote ondernemingen die productiever willen zijn in het beheren en back-uppen van hun gegevens.

De DS3622xs+, die nog een stap verder gaat qua mogelijkheden, beschikt over uitstekende verwerkingskwaliteiten en royale ingebouwde connectiviteit voor veeleisende toepassingen, waaronder netwerkbewaking, als back-upserver of voor de opslag van virtuele machines en rechtstreekse videobewerking. De krachtige eenheid levert meer dan 260.000 4K IOPS voor willekeurig lezen en sequentiële lees-/schrijfsnelheden van 4700/2400 MB/s. Daardoor is het een echte krachtpatser op het gebied van opslag.

Krachtige functies met ruimte om te groeien
De DS3622xs+, uitgerust met twee 10GbE RJ-45-poorten en drie Gigabit-poorten, levert gebruiksklare snelle netwerkmogelijkheden en out-of-band-beheer (OOB). Daarnaast wordt integratie met Fibre Channel-SAN ondersteund. De DS2422+ is eenvoudig met bestaande IT-infrastructuren te integreren dankzij vier Gigabit-RJ-45-poorten. Beide eenheden zijn uit te breiden met 10/25GbE-netwerkinterfacekaarten. NVMe SSD-cache kan worden toegevoegd via M.2 NVMe SSD-adapterkaarten om de willekeurige I/O-prestaties te verbeteren voor veelgebruikte gegevens. Combinatiekaarten bieden 10GbE-connectiviteit en SSD-cache kan worden toegevoegd via één PCIe 3.0-sleuf.

De DS3622xs+ en DS2422+ zijn beide gebouwd voor DSM 7.0, de meest recente versie van het Synology-besturingssysteem DiskStation Manager (DSM), dat krachtige tools voor gegevens- en opslagbeheer heeft.

Zowel de DS3622xs+ als de DS2422+ zijn ontworpen om optimaal te werken met Synology-schijven voor bedrijven. De HAT5300 3.5″ SATA HDD en SAT5200 2.5″ SATA SSD zijn speciaal ontworpen om toonaangevende prestaties en integratie met DSM te bieden, en leveren zo betere bewakings- en onderhoudsmogelijkheden.

De opslagcapaciteit kan eenvoudig worden verdubbeld of verdrievoudigd door tot twee DX1222-uitbreidingseenheden met 12 sleuven aan te sluiten. Bij uitbreiding van de opslagruimte is ook de praktische uitvoering heel eenvoudig dankzij Synology DSM, dat onderbrekingen van services tijdens de uitbreiding minimaliseert.

Prijzen en beschikbaarheid
De systemen zijn vanaf nu verkrijgbaar bij resellers en partners van Synology. De DS3622xs+ is te bestellen vanaf €3225, terwijl de DS2422+ €2069 kost.Bronnen: Synology

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments