[PR] Synology presenteert de HAS5300 SAS-HDD’s van enterpriseklasse voor schaalbare en krachtige systemen


Taipei, Taiwan — Synology kondigt de lancering van de nieuwe HAS5300-serie 3.5″ SAS-HDD’s aan om in te spelen op de groeiende vraag van bedrijven naar veerkrachtige opslagsystemen die een hoge capaciteit en hoge prestaties leveren.

De HAS5300-schijven zijn verkrijgbaar in modellen van 16TB, 12TB en 8TB en vormen de nieuwste toevoeging aan het Synology-assortiment harde schijven voor bedrijven, na de release van de HAT5300-serie SATA-schijven in januari. Ze zijn uitstekend te combineren met Synology’s krachtige en buitengewoon schaalbare opslagoplossingen van de SA- of UC-serie.

Hoge prestaties voor bedrijfskritische werkbelastingen
HAS5300 SAS-schijven ondersteunen werkbelastingen van 550 TB/jaar en zijn goedgekeurd voor een Mean Time to Failure (MTTF) van 2,5 miljoen uur, waarmee ze gelijkmatige en eersteklas prestaties leveren in de meest intensieve werkomgevingen. Persistente schrijfcachetechnologie draagt bij aan het waarborgen van de gegevensintegriteit voor kritieke toepassingen.

De Synology HAS5300-schijven, gebaseerd op het SAS-protocol, stellen gebruikers in staat om tot 180 schijven op te schalen binnen de krachtige Synology SA-serie of om de beschikbaarheid van hun iSCSI-systeem te maximaliseren met de dubbele-controller-setup op de UC3200 active-active IP-SAN. De schijven ondersteunen ook een snelle gegevensoverdracht voor gegevensintensieve configuraties.

“Deze schijven bieden een ononderbroken gegevensoverdrachtssnelheid tot 274 MB/s, waardoor ze de ideale keuze zijn voor bedrijven die maximale prestaties en betrouwbaarheid nodig hebben,” aldus Peggy Weng, Productmanager bij Synology Inc. “Of het nu gaat om grootschalige videobewaking, postproductie van multimedia of andere processen met hoge volumes, de HAS5300-schijven leveren gelijkmatige professionele prestaties.”

Ontworpen om de prestaties van Synology-systemen te verbeteren
Meer dan 200.000 uur aan compatibiliteits- en belastingstests van de drie modellen op Synology-systemen garanderen dat schijven van de HAS5300-serie ongeëvenaarde betrouwbaarheid en integratie met Synology-toepassingen bieden, zodat klanten grondig gevalideerde en betrouwbare opslagoplossingen kunnen creëren.

Tegelijkertijd is de HAS5300-serie tijdens de ontwikkeling geoptimaliseerd voor de beste compatibiliteit en de best mogelijke prestaties in combinatie met Synology-systemen, en behaalt met name een aanzienlijke verbetering in RAID-reparaties.

“Vanwege aangepaste firmware en optimalisatie voor Synology-hardware verlopen de RAID-reparaties op systemen met HAS5300-schijven 27% sneller dan bij vergelijkbare schijven op de markt, waardoor arrays aanzienlijk minder lang in beschadigde toestand verkeren en de langetermijnbeschikbaarheid van systemen wordt verbeterd,” legt Peggy Weng uit.

Firmware-updates voor HAS5300-schijven worden gelijktijdig met de nieuwste updates voor het Synology-besturingssysteem DiskStation Manager (DSM) geleverd. Daardoor zijn IT-teams minder tijd kwijt aan onderhoud en draait uw systeem altijd op de nieuwste software. De HAS5300-serie wordt geleverd met de beperkte 5-jarige garantie van Synology.

Direct verkrijgbaar
De HAS5300-schijven van 16TB, 12TB en 8TB zijn vanaf vandaag te koop bij Synology-verkopers wereldwijd.Bronnen: Synology

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments