[PR] TEAMGROUP: alle industriële producten van het merk gecertificeerd voor militaire kwaliteit


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van TEAMGROUP

De toonaangevende geheugenaanbieder TEAMGROUP heeft vandaag aangekondigd dat al zijn industriële opslagproducten de militaire standaardtests voor schok- en trillingsbestendigheid hebben doorstaan. Het unieke met grafeen gecoate koperen koellichaam van het bedrijf kreeg ook een Amerikaans nutsoctrooi en is ’s werelds eerste koellichaam dat wordt gebruikt voor industriële SSD’s. Als antwoord op de groeiende Artificial Intelligence of Things (AIoT) en edge computing-trends, blijft TEAMGROUP de duurzaamheid, betrouwbaarheid en veiligheid van zijn industriële producten verbeteren en streeft het naar innovatieve oplossingen op het gebied van industriële controle.

De industriële productseries van TEAMGROUP, inclusief industriële geheugenmodules, SSD’s en geheugenkaarten, zijn allemaal getest en gecertificeerd om te voldoen aan de normen voor militaire schokken (MIL-STD-202G en MIL-STD-883K) en trillingen (MIL-STD-810G). Of ze nu gericht zijn op edge computing of 5G-gerelateerde toepassingen, deze producten zijn gegarandeerd geschikt voor snelle gegevensverwerking en computing gedurende lange perioden van continu gebruik. TEAMGROUP heeft opnieuw de stabiliteit en duurzaamheid bewezen van zijn industriële producten, die beantwoorden aan de veeleisende behoeften op het gebied van gegevensbeveiliging en industriële controle in extreme omstandigheden.

Het bedrijf ontwikkelt voortdurend innovatieve technologieën die zijn geïntegreerd met producten uit verschillende vakgebieden en beschikt over veel gepatenteerde technologieën, waaronder erkenning en aandacht van verschillende sectoren: de gepatenteerde aluminium fin-koelingstechnologie (Taiwan Utility Model Patent M541645) en ultradunne grafeenkoeling technologie (Taiwan Invention Patent I703921; Chinees gebruiksmodel patent CN 211019739 U). Deze laatste, die al verschillende patenten heeft ontvangen, heeft een nieuw Amerikaans nutsoctrooi gekregen (US 11.051.392 B2) en zal worden gebruikt in toekomstige industriële brede temperatuurgeheugenmodules en industriële brede temperatuur PCIe en SATA SSD’s om hogere prestaties en stabiliteit te leveren voor zijn op duurzaamheid gerichte industriële controleproducten.Bronnen: TEAMGROUP

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments