[PR] TEAMGROUP brengt PCIe 5.0-SSD uit met snelheden tot 13GB/s


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van TEAMGROUP

Om te voldoen aan de vraag naar snelle opslag die wordt aangedreven door big data, gebruikt TEAMGROUP zijn jarenlange ervaring in computeropslagoplossingen om dit jaar de nieuwste PCIe Gen5 SSD te lanceren. In het licht van de generatieverbeteringen van PCIe 5.0, zet het bedrijf zich actief in voor het ontwikkelen van producten met behulp van geavanceerde technologieën. Met zijn expertise in R&D en toewijding aan productexcellentie, is het bedrijf verheugd om het volgende tijdperk van SSD-opslagoplossingen in te gaan en spectaculaire nieuwe producten aan de wereld te leveren.

TEAMGROUP brengt zijn eerste PCIe Gen5 SSD uit onder zijn gaming-submerk T-FORCE als onderdeel van de CARDEA-serie. Het is in staat tot maximale sequentiële leessnelheden van meer dan 13.000 MB/s en schrijfsnelheden van meer dan 12.000 MB/s, en samen met een maximale opslagcapaciteit van 4 TB, zal het bij lancering de best presterende PCIe Gen5 SSD op de markt zijn. De T-FORCE PCIe Gen5 SSD ondersteunt de nieuwste NVMe 2.0 en wordt verbeterd met behulp van gepatenteerde technologie om de duurzaamheid en de levensduur van het product te verbeteren. Dankzij de nieuwe hardware en ondersteuning kunnen de Gen5 SSD’s volledig voldoen aan de behoeften van de gaming-computermarkt, videostreaming, augmented reality (AR), virtual reality (VR) en andere digitale domeinen van de volgende generatie.

TEAMGROUP is van plan om in 2022 Q3 de productie van de nieuwe PCIe Gen5 SSD te starten, en zal ook een verscheidenheid aan efficiënte koeloplossingen voor de PCIe Gen5 SSD lanceren. Samen met zijn wereldwijde moederbordproductiepartners zal TEAMGROUP doorgaan met het verfijnen van specificaties en technologieën van de nieuwste generatie SSD’s om aan de marktvraag te voldoen en consumenten over de hele wereld een stabiele en snelle opslagervaring te bieden.



Bronnen: TEAMGROUP

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.