[PR] TEAMGROUP en ASUS TUF brengen DDR5-geheugen en M.2-SSD uit


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van TEAMGROUP

Geheugenmerk TEAMGROUP heeft recent de wereldwijde release aangekondigd van de T-FORCE DELTA TUF Gaming Alliance RGB DDR5 DESKTOP MEMORY en T-FORCE CARDEA Z440 TUF Gaming Alliance PCIe4.0 M.2 SSD aan het einde van deze maand. De eerste batch zal beschikbaar zijn in de Noord-Amerikaanse Amazon-winkel. De twee producten, gecreëerd in samenwerking met ASUS TUF Gaming Alliance, combineren een militaire gaming-stijl en eersteklas prestaties. De toevoeging van de co-branded-serie aan de hardcore gaming-alliantie betekent producten van hogere kwaliteit en aangenamere, samenhangende opstellingen voor de markt voor gameliefhebbers.

Het T-FORCE DELTA TUF Gaming Alliance RGB DDR5 DESKTOPGEHEUGEN is het eerste door ASUS TUF Gaming Alliance gecertificeerde en grondig geteste DDR5 RGB-gamingoverklokgeheugen. Het ontwerp combineert op stealth-jagers geïnspireerde esthetiek met de unieke gaming-elementen van TUF Gaming Alliance om een ​​onderscheidende look te creëren met een ultrabrede warmteverspreider met een hoek van 120° en opvallende RGB-verlichting. Het ondersteunt ASUS Aura Sync-software voor lichtregeling, waardoor gamers de RGB-effecten kunnen aanpassen zoals ze willen om aangepaste en opvallende gaming-installaties te creëren. De eerste release van het product zal snelheden hebben van 5.200MHz en wordt geleverd in een 2X16GB dual-channel kit.

De T-FORCE CARDEA Z440 TUF Gaming Alliance PCIe4.0 M.2 SSD is de eerste M.2 PCIe4.0 SSD die wordt gelanceerd in ASUS’ TUF Gaming Alliance-serie. Het is uitgerust met een verbeterde versie van TEAMGROUP’s aluminium koellichaam met vin en een speciaal geleidend ontwerp dat de temperatuur met 48% verlaagt [1], wat zorgt voor stabielere lees- en schrijfprestaties en waardoor het throttling-problemen beter kan verminderen dan andere SSD’s. Het heeft leessnelheden tot 5.000 MB/s en schrijfsnelheden tot 4.400 MB/s. De uitstekende prestaties van de TUF SSD, samen met ondersteuning voor de PCIe Gen 4×4 en NVMe-standaarden, maken het de beste keuze voor gaming in militaire stijl. Bovendien demonstreert het exterieurontwerp dat de unieke militaire elementen van TUF Gaming bevat volledig de ziel van hardcore gaming.

Prijzen en beschikbaarheid
Vanaf eind deze maand zullen zowel het geheugen als de M.2-SSD verkrijgbaar komen. Het T-FORCE DELTA TUF Gaming Alliance RGB DDR5 5200MHz-geheugen krijgt in de samenstelling 2x16GB een adviesprijs van $429,99 USD, en de T-FORCE CARDEA Z440 SSD 1TB een prijskaartje van $179,99 USD.Bronnen: TEAMGROUP

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.