[PR] TEAMGROUP introduceert DDR5 UDIMM en SODIMM


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van TEAMGROUP

Als een wereldwijde geheugenleider met een langetermijnfocus op industriële toepassingen, heeft TEAMGROUP de enorme verwerkingsbehoeften van de HPC-markt erkend. Om te voldoen aan de vraag naar industrieel geheugen dat langdurige datatransmissie met lage latentie aankan, heeft TEAMGROUP de intern ontwikkelde en gepatenteerde TRUST+ brede temperatuurtechnologie gebruikt om klanten een hoge stabiliteit, duurzaamheid en industrieel geheugen met brede temperatuur te bieden.


Toepassingen voor de eerste DDR5 UDIMM en SODIMM industriële geheugenproducten met brede temperatuur omvatten gebruik in edge computing, Internet of Vehicles, servers, AI en embedded systemen. Als antwoord op de strenge eisen van efficiënt computergebruik in de industriële besturingsmarkt, is TEAMGROUP klaar om de standaard temperatuur DDR5 IST (TC: 0~85℃) geheugenreeks en de brede temperatuur DDR5 IWT (TA: -40~85℃) te lanceren ) geheugenreeks. De laatste beschikt over exclusieve “Graphene-coated Copper heatsink Technology” (US Utility Patent US 11.051.392 B2), die helpt om een ​​behuizingstemperatuur (TC) van 85~86℃ onder een omgevingstemperatuur (TA) van 85℃ te handhaven, wat zorgt voor een lage latentie computer met hoge snelheid. Zonder het koellichaam kunnen de behuizingstemperaturen (TC) oplopen tot 89~90℃ of meer, waardoor de hoge prestaties van DDR5 worden aangetast en de levensduur van IC’s aanzienlijk wordt verkort.

De specificaties van ons industrieel DDR5 geheugen zijn 16/32GB per module, 4.800Mhz kloksnelheid, CAS latency van 40-40-40, met 1.1V bedrijfsspanning. Het wordt geleverd met een ingebouwde ECC-functie, die uitstekende stabiliteit en betrouwbaarheid biedt, en toegevoegde energiebeheerfuncties om energiebeheer-IC’s (PMIC) te gebruiken. Met een betere stroomregeling aan boord om de signaalintegriteit en interferentieweerstand te optimaliseren, vereist het nieuwe DDR5-geheugen slechts een lage bedrijfsspanning van 1,1 V, waardoor het bijzonder geschikt is voor industriële automatisering met een laag stroomverbruik, medische apparaten, POS-systemen, digital signage, thin clients, en andere energiebesparende of videotoepassingen. TEAMGROUP’s DDR5 industriële geheugenproductlijn zal op zijn vroegst in het derde kwartaal van 2021 beschikbaar zijn voor compatibiliteitstests en zal naar verwachting in het vierde kwartaal van 2021 in massaproductie gaan.


Bronnen: TEAMGROUP

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments