[PR] TEAMGROUP kondigt de 8TB MP34Q M.2 PCIe SSD en HIGH ENDURANCE-geheugenkaart aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van TEAMGROUP

Om aan de marktvraag naar gegevensopslag met grote capaciteit te voldoen, heeft TEAMGROUP vandaag twee hoogwaardige opslagproducten met grote capaciteit aangekondigd: de TEAMGROUP MP34Q M.2 PCIe SSD, die gebruikmaakt van QLC Flash en de PCIe Gen3x4-interface en wordt geleverd met capaciteiten tot 8TB; en de HIGH ENDURANCE CARD ontworpen voor bewakingssystemen met hoge resolutie. Of het nu gaat om computerapparatuur of beveiligingssystemen die thuis of in een bedrijf worden gebruikt, TEAMGROUP biedt betrouwbare upgrade-oplossingen voor diegenen die op zoek zijn naar de beste prestaties en stabiliteit.

Vandaag heeft het bedrijf de TEAMGROUP MP34Q M.2 PCIe SSD aangekondigd, die gebruikmaakt van QLC Flash en de PCIe Gen3x4-interface. Het ondersteunt ook NVMe 1.3 en de Dual Cache-technologieën: SLC Caching en DRAM Cache Buffer. De MP34Q M.2 PCIe SSD biedt een enorme capaciteit tot 8TB, uitstekende lees-/schrijfsnelheden tot 3.400/3.000 MB/s en een officiële garantie van vijf jaar bij aankoop, zodat consumenten met vertrouwen kunnen kopen en upgraden.

De HIGH ENDURANCE CARD die speciaal is ontworpen voor bewakingsapparatuur heeft een Video Speed ​​Class V30 en ondersteunt 4K en Full-HD opnemen en afspelen. Met multi-beschermende en duurzame eigenschappen is het niet alleen bestand tegen zowel hoge als lage temperaturen, maar het is ook schokbestendig, waterdicht, antistatisch en röntgenbestendig. Bovendien biedt het langdurige stabiele opslagprestaties voor schrijfintensieve workloads. De HIGH ENDURANCE CARD wordt geleverd met capaciteiten tot 256 GB en stelt u in staat 40.000 uur aan bewakingsbeelden te lezen en te schrijven, waardoor het de perfecte kaart is voor geavanceerde opslag van beveiligingssystemen.

Zowel de MP34Q M.2 PCIe SSD als de HIGH ENDURANCE-geheugenkaart komen augustus dit jaar verkrijgbaar. De MP34Q komt verkrijgbaar voor $299,99 (2TB), $699,99 (4TB) en $1299,99 (8TB). De HIGH ENDURANCE kost $12,99 (64GB), $21,99 (128GB) en $35,99 (256GB)Bronnen: TEAMGROUP

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.