[PR] TEAMGROUP kondigt T-FORCE VULCAN DDR5 gaminggeheugen aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van TEAMGROUP

De wereldwijde geheugenprovider TEAMGROUP heeft de T-FORCE VULCAN DDR5 GAMING MEMORY aangekondigd. Ontworpen voor overklokken, gaat het nieuwe RAM-geheugen nog verder in de ontwerptaal van de slanke en compacte DDR4-serie. De warmteverspreider van aluminiumlegering wordt geleverd in een unibody-ontwerp, gecreëerd door een geavanceerd stempelproces. Het heeft een prachtig gestroomlijnd lichaam en een veelhoekig ontwerp, wat de unieke visuele esthetiek schetst. Met de kit met de hoogste specificaties die een capaciteit van 2X32GB biedt voor dual channel-modus en een frequentie tot 5.200MHz, zal de T-FORCE VULCAN DDR5 de nieuwe generatie overklokgeheugen leiden met zijn schoonheid en prestaties.

De T-FORCE VULCAN DDR5 GAMING MEMORY, debuteerde op het recente TEAMGROUP Online Launch Event 2021, is langverwacht door zowel gaming- als overklokliefhebbers over de hele wereld. Het maakt gebruik van een speciaal thermisch geleidend siliconen om de hechting tussen het koellichaam en het geheugen te versterken, waardoor de koeling van het energiebeheer-IC wordt verbeterd. Het ingenieuze thermische ontwerp voert de warmte snel van boven naar beneden af, waardoor het geheugen de optimale werktemperatuur behoudt en een stabielere werking biedt. Het is beschikbaar in frequenties van 4.800MHz en 5.200MHz en capaciteitsopties van enkele 16GB en 32GB sticks en dual-channel 2X16GB en 2X32GB kits, en voldoet aan de behoeften van een breed scala aan consumenten die op zoek zijn naar ultrahoge snelheden. De VULCAN DDR5 GAMING MEMORY is volledig getest op compatibiliteit en betrouwbaarheid en zal ongelooflijke prestaties leveren aan gamers en overklokliefhebbers over de hele wereld.

In de voorhoede van de DDR5-generatie ondersteunt de T-FORCE VULCAN DDR5 GAMING MEMORY XMP 3.0 voor One-Click Overclocking, Intel’s nieuwste geheugenprofieltechnologie. Het is uitgerust met een energiebeheer-IC en beschikt over on-die error correction code (ECC) voor betrouwbaarder en efficiënter stroomverbruik, betere prestaties en stabieler computergebruik. De machtige VULCAN DDR5, die zijn naamgenoot waardig is, zal uw desktop-pc transformeren en naar een hoger niveau tillen.

Precieze prijzen en beschikbaarheid zijn nog niet bekendgemaakt.Bronnen: TEAMGROUP

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments