[PR] TEAMGROUP lanceert DDR5-geheugen met ASUS TUF-thema


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van TEAMGROUP

T-FORCE, TEAMGROUP’s gaming-submerk, heeft vandaag de lancering aangekondigd van de T-FORCE DELTA TUF Gaming Alliance RGB DDR5 Gaming Gaheugen in samenwerking met ASUS TUF Gaming Alliance, het eerste co-branded DDR5-gaminggeheugen in de branche. Er zijn samples naar TUF Gaming gestuurd om te testen met toekomstige DDR5-moederborden om optimale compatibiliteit en betrouwbaarheid te garanderen.

Het T-FORCE DELTA TUF Gaming Alliance RGB DDR5-gaminggeheugen behoudt de RGB-verlichting langs de bovenranden en de geometrische groothoekcontour. Met de toevoeging van stealth fighter-ontwerpelementen om de algehele look te verbeteren, is deze nieuwe versie opvallender dan ooit tevoren. TEAMGROUP heeft in samenwerking met TUF Gaming Alliance de warmteverspreider een speciaal camouflagepatroon gegeven dat de unieke spelstijl van de TUF co-branding laat zien, die zeker een hit zal worden onder fans van TUF. De oogverblindende RGB-effecten van het T-FORCE DELTA TUF Gaming Alliance RGB DDR5-gaminggeheugen kunnen worden gesynchroniseerd met behulp van ASUS Aura-software, waardoor gamers eenvoudig hun eigen verlichtingsconfiguratie kunnen creëren. Qua specificaties klokt het geheugen in op een indrukwekkende 6000MHz en wordt het geleverd in een 2X16GB dual-channel geheugenkit. Dit geheugen zal gamers die op zoek zijn naar de nieuwste hardware tevreden stellen en hen een geheel nieuw gevoel van extreme snelheid geven.

Het submerk T-FORCE van TEAMGROUP en ASUS TUF Gaming Alliance werken samen om een ​​verscheidenheid aan producten uit te brengen die wereldwijd populair zijn, waaronder solid-state schijven en gamegeheugen. Dit DELTA-geheugen is het eerste co-branded DDR5-geheugen in de branche en zal gamers over de hele wereld een nieuwe generatie technologische evolutie en verbluffende snelheid brengen. In de toekomst zullen de twee bedrijven samenwerken aan de lancering van de T-FORCE CARDEA TUF Gaming Alliance Z440 PCIe4.0 M.2 SSD. Consumenten kunnen uitkijken naar andere gezamenlijke projecten tussen T-FORCE en TUF Gaming Alliance, omdat ze meer geavanceerde gamingproducten creëren.Bronnen: TEAMGROUP

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.