[PR] TEAMGROUP lanceert de snelle T-FORCE CARDEA Z44Q PCIe4.0 SSD met grote capaciteit


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van TEAMGROUP

Vandaag onthult TEAMGROUP de T-FORCE CARDEA Z44Q PCIe4.0 SSD met twee gepatenteerde koelmodules, QLC Flash en PCIe Gen4x4-interface die de nieuwste NVMe1.4-standaard ondersteunt en een enorme capaciteit tot 4TB biedt. Consumenten kunnen kiezen voor verschillende specificaties op basis van hun voorkeur en behoeften, en gamers kunnen alles hebben, van koeling, prestaties en capaciteit in één SSD, en de oneindige mogelijkheden verkennen met T-FORCE CARDEA Z44Q PCIe4.0 SSD.

Uitgerust met QLC Flash, ondersteunt de T-FORCE CARDEA Z44Q PCIe4.0 SSD de nieuwste PCIe Gen4x4-interface en NVMe 1.4-standaarden, wat betekent dat hij compatibel is met de PCIe Gen3.0-interface en een capaciteit tot 4TB biedt. De lees-/schrijfsnelheden bereiken tot 5.000/4.000 MB/s, wat 10 keer sneller is dan traditionele SSD’s, waardoor het een pionier is voor het nieuwe TB M.2-tijdperk en de beste keuze voor spelers op het gebied van koeling, snelheid en capaciteit.

T-FORCE CARDEA Z44Q PCIe4.0 SSD is uitgerust met twee gepatenteerde koelmodules waar gamers vrijelijk tussen kunnen wisselen. Het gepatenteerde, zeer sterke aluminium koellichaam kan de koeleffecten vermenigvuldigen, terwijl het gepatenteerde ultradunne grafeem-koellichaam een ultralicht volume heeft voor eenvoudige montage en lage interferentie. Beide koelmodules zijn effectief in het koelen van de SSD, waardoor het een geweldige aanvulling is op PCIe SSD voor koeling en prestaties.

Adviesprijzen in USD betreffen $350 voor de 2TB en $690 voor de 4TB.Bronnen: TEAMGROUP

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments