[PR] TEAMGROUP lanceert drie nieuwe USB-drives


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van TEAMGROUP

TEAMGROUP lanceert drie nieuwe soorten USB-drives die voldoen aan verschillende opslagbehoeften van vandaag: C212 Extreme Speed ​​Drive, de snelste USB-drive in de industrie met een verbluffende opslagcapaciteit van 1 TB, M211 OTG Flash Drive, een speciale draagbare drive uitgerust met dubbele interfaces, en C211, een compacte USB-drive met een smaakvol design. TEAMGROUP biedt de beste opties voor verschillende overdrachtssnelheden, opslagcapaciteit, functionaliteiten en stijlen, die volledig voldoen aan verschillende persoonlijke opslagbehoeften. Met een USB-stick in de hand kan men met gemak een enorme hoeveelheid gegevens meenemen.

C212 Extreme Speed ​​Drive — snelle overdracht, enorme opslag Vast
In een wereld die wordt gedomineerd door audiovisuele data, zijn gemak en efficiëntie belangrijk, en elke seconde telt. Met de nieuwste USB 3.2 Gen 2 high-speed interface, draagt ​​de 1TB C212 Extreme Speed ​​Drive gegevens sneller over dan elke andere USB-drive op de markt. Met een leessnelheid van 600 MB/s en een schrijfsnelheid van 500 MB/s kan een audiovisueel bestand van 10 GB van hoge kwaliteit in slechts ongeveer 30 seconden worden overgedragen. C212 is zeer compact en draagbaar en zorgt voor een revolutie in opslagoplossingen door een hoge overdrachtssnelheid en enorme opslagcapaciteit te bieden die vergelijkbaar is met die van externe SSD’s, terwijl hij slechts 9 gram weegt. Bovendien is de C212 Extreme Speed ​​Drive gebouwd met een gepatenteerd, eenvoudig push-and-pull-ontwerp, waardoor de kracht met 10% wordt vergroot, waardoor gebruikers met een zacht duwtje toegang hebben tot enorme hoeveelheden gegevens.

M211 USB 3.2 OTG-flashdrive — Interfaces opnieuw uitgevonden, transmissie zonder binding
Lichtgewicht en compact, de M211 USB 3.2 OTG-flashdrive wordt geleverd met USB Type A en Type C dubbele interfaces met een leessnelheid tot 150 MB/s, waardoor gegevens vrijelijk kunnen worden overgedragen tussen Android-apparaten, tablets, desktopcomputers en Macs. Omdat gegevensoverdracht niet langer wordt beperkt door de soorten interfaces, kunnen gebruikers de opslag van hun apparaten tijdig vrijgeven. M211 heeft een nieuw gepatenteerd opvouwbaar ontwerp, zodat gebruikers zich geen zorgen hoeven te maken dat ze de dop kwijtraken. Gemaakt met COB (Chip on Board) assemblagetechniek, de behuizing van de schijf is zowel waterdicht als stofdicht, waardoor de gegevens die erin worden bewaard worden beschermd.

C211 USB 3.2-flashdrive: gegevens in stijl vervoeren
De C211 USB 3.2-flashdrive is gemaakt van een aluminiumlegering en is bedekt met oxfordblauw en weerspiegelt een streven naar stijl en design met zijn bescheiden maar toch gestroomlijnde ontwerp, terwijl hij toch stevig duurzaam is. De dop kan aan de andere kant van de USB-drive worden bevestigd, zodat gebruikers zich geen zorgen hoeven te maken dat ze de doppen missen. C211 is verkrijgbaar in verschillende opslagcapaciteiten, tot 256 GB. Met USB 3.2 Gen 1-interface draagt ​​het gegevens met een extreem hoge snelheid over en kan het alle soorten audiovisuele bestanden verwerken, inclusief 4K-video’s, baanbrekend in design en smaak met hoge prestaties en duurzaamheid.

Met deze drie nieuwe soorten USB-drives leidt TEAMGROUP de trend in snelheid, opslag, interface en stijl en biedt het gebruikers zorgvuldig ontworpen opslagoplossingen. Raadpleeg de officiële website van TEAMGROUP voor meer informatie.

De C211 komt halverwege juni verkrijgbaar voor $12,49 voor de 128GB en $22,99 voor de 256GB. De C212 komt verkrijgbaar eind juli als 256GB ($46,99), 512GB ($79,99) en 1TB ($169,99). De M211 komt ook eind juli als 128GB voor $20,99 en 256GB voor $32,99.



Bronnen: TEAMGROUP

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.