[PR] TEAMGROUP onthult nieuwe koeloplossing voor DDR5-modules


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van TEAMGROUP

Met de officiële release van de 12e generatie Intel® Core™-processors hebben fabrikanten nieuwe geheugenmodules gelanceerd. TEAMGROUP is toonaangevend in de industrie en wijdt zich aan het algemene ontwerp van DDR5-geheugenmodules, maar ontwikkelt ook gepatenteerde koeltechnologieën volgens verschillende gebruiksomgevingen en eisen. Vandaag lanceert TEAMGROUP met trots onze exclusieve thermische module voor DDR5 RAM’s voor toepassingen op T-FORCE’s gaming-geheugenmodules als een uitgebreide koeloplossing tegen de warmte die wordt gegenereerd door de nieuwe PMIC-structuur en hoogfrequente bewerkingen op DDR5-geheugen. Het exclusieve koellichaam voor de DDR5-producten van TEAMGROUP kan het risico op fouten als gevolg van oververhitting van het geheugen verminderen en kan ook zorgen voor stabiele, betrouwbare prestaties van de DDR5-producten van TEAMGROUP.

Sinds het begin van het DDR5-geheugen is TEAMGROUP toegewijd aan het ontwikkelen van optimale koeloplossingen. Het T-FORCE-laboratorium installeerde een thermische module op een blootgestelde T-FORCE DELTA DDR5 16GB 6400MHz en toonde aan dat de temperatuur bij overklokken tot 63,0°C kon oplopen. Met de thermische module wordt de temperatuur verlaagd tot 45,0°C bij overklokken, waardoor effectief wordt voorkomen dat de geheugenmodules crashen door oververhitting. Resultaten van langdurige inbrandtesten toonden ook aan dat de thermische module voor de DDR5-producten van TEAMGROUP effectief kan voorkomen dat de geheugenmodules oververhit raken.

TEAMGROUP is doorgegaan met het onderzoeken en ontwikkelen van veel verschillende behoeften op het gebied van warmteafvoer en is een marktleider als het gaat om gepatenteerde koeltechnologieën. Veel van TEAMGROUP’s gaming-geheugenmodules en SSD’s uitgerust met gepatenteerde warmteafvoertechnologieën zijn erkend door vele internationale designprijzen. Naarmate geheugenmodules evolueren, kondigt TEAMGROUP met trots een speciale thermische module voor DDR5-producten aan die de warmteafvoer effectief kan verhogen en de wereld de expertise van TEAMGROUP in het DDR5-tijdperk kan laten zien. In de toekomst streven we ernaar om samen met consumenten te streven naar het toppunt van prestaties in de volgende generatie.Bronnen: TEAMGROUP

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.