[PR] TeamGroup toont T-Create SSD’s voor cryptomining


In de afgelopen jaren heeft de markt voor cryptocurrency veel aandacht gekregen, wat heeft geleid tot een voortdurende stijging van de wereldwijde cryptominers. Chia, begonnen met handelen in mei, is een van de nieuwe soorten cryptocurrencies. De miningmethode verschilt van eerdere cryptocurrencies die GPU’s en ASIC’s gebruiken om berekeningen uit te voeren en winst te maken. De eeuwig duurzame EXPERT PCIe SSD, ontwikkeld door TEAMGROUP’s submerk T-CREATE, is de beste keuze voor de milieuvriendelijke “opslagcapaciteit mining” die Chia promoot.

Het Chia-netwerk maakt gebruik van een consensus-algoritme genaamd ‘Proof of Space and Time’. De mogelijke opbrengst van een Chia-miner is rechtevenredig met de hoeveelheid opslagruimte. Als u vandaag meer winst wilt maken, heeft u meer ruimte op de harde schijf nodig. Deze benadering zorgt ervoor dat niemand speciale hardware (ASIC) zal ontwerpen om deze te minen. Opslagcapaciteit en stroomverbruik zijn ook relatief los van elkaar. Daarom is Chia Network een nieuw “groen” valutasysteem. Als u lid wilt worden van de mining-community met behulp van dit milieuvriendelijke model, kan de T-CREATE EXPERT PCIe SSD u helpen de beste resultaten te behalen. Het beschikt over spectaculaire TBW-waarden tot 12.000 TB, waardoor het de perfecte tool is voor het ondersteunen van de intensieve schrijfcyclusalgoritmen die nodig zijn voor het mijnbouwproces.

Vergeleken met de MP33 PCIe SSD of QX SSD van TEAMGROUP, heeft de T-CREATE EXPERT PCIe SSD een 3 tot 10 keer grotere uithoudingsvermogen, waardoor het gedoe van het constant vervangen van SSD’s wordt geëlimineerd en meer kostbare tijd over blijft om cryptocurrency te minen! Vanaf vandaag opent TEAMGROUP pre-orders van de T-CREATE EXPERT PCIe SSD voor de miningmarkt. Als je mee wilt doen aan de mining-actie, reserveer dan vandaag nog je ongelooflijk duurzame PCIe SSD van consumentenkwaliteit.

TEAMGROUP heeft nog geen prijzen of beschikbaarheid bekend gemaakt.Bronnen: TeamGroup

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.