[PR] TEAMGROUP toont T-Force M.2 SSD voor de PlayStation 5


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van TEAMGROUP

Eind juli kondigde Sony Interactive Entertainment (SIE) de specificaties en richtlijnen aan voor het uitbreiden van de ingebouwde interne opslag van de console en bevestigde dat de PlayStation 5 (PS5) nu M.2 SSD’s zal ondersteunen zodat gebruikers de opslag kunnen uitbreiden. voor gamebestanden en applicaties op de PS5. Vandaag onthult TEAMGROUP’s gamingmerk, T-FORCE, de T-FORCE CARDEA A440 Pro Special Series M.2 PCIe SSD met het allereerste witte grafeen koellichaam in de branche. De nieuwste M.2 SSD, speciaal gemaakt voor het uitbreiden van opslag en zal in oktober 2021 beschikbaar zijn voor gamers over de hele wereld op grote e-commerceplatforms.

De T-FORCE CARDEA A440 Pro Special Series M.2 SSD wordt vandaag aangekondigd door TEAMGROUP en is uitgerust met het allereerste witte grafeen koellichaam in de branche. De M.2 PCIe4.0 SSD, speciaal gemaakt om PS5-opslag uit te breiden, kan lees-/schrijfsnelheden bereiken tot 7.400/7.000 MB/s en biedt opslagcapaciteiten tot 8 TB. De T-FORCE CARDEA A440 Pro Special Series M.2 SSD voldoet aan de specificaties voor de PS5 wat betreft het formaat van het koellichaam, de lees-/schrijfsnelheden en de ondersteunde capaciteiten, waardoor PS5-gamers hem gemakkelijk kunnen installeren en direct de opslagruimte krijgen die ze nodig hebben.

De unieke grafeen-koellichaamtechnologie (Taiwan Patent No.: I703921 & China Patent No.: CN 211019739 U) is een innovatieve patenttechnologie die is onderzocht en ontwikkeld door TEAMGROUP die producten met verschillende kenmerken integreert en die onlangs werd bekroond met een US Invention Patent (US Patent Nr.: US 11.051.392 B2). De T-FORCE CARDEA A440 Pro Special Series M.2 SSD die vandaag wordt aangekondigd, is uitgerust met een geheel witte grafeen koellichaam als aanvulling op de PS5-esthetiek en levert een voortreffelijke visuele en game-ervaring.

Voor gamers die nu hun PS5-opslag willen uitbreiden, bekijk de T-FORCE CARDEA A440 M.2 PCIe SSD die in 2021 Q2 door TEAMGROUP is gelanceerd. De T-FORCE CARDEA A440 M.2 PCIe SSD heeft uitstekende lees-/schrijfsnelheden tot 7.000/6.900 MB/s en biedt gamers een capaciteit van 1 TB/2 TB om uit te kiezen. Installeer eenvoudig het grafeen koellichaam en plaats de SSD in het uitbreidingsslot voor perfecte compatibiliteit met de PS5-console. Met gepatenteerde technologieën en sterke specificaties wil TEAMGROUP gamers helpen een gamingdatabase op te bouwen en de beste partner van een gamer te worden.

TEAMGROUP geeft de 4TB-versie een adviesprijs van ongeveer 900 USD, en de 8TB 2000 USD.Bronnen: TEAMGROUP

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.