[PR] TEAMGROUP’s D700 SD-kaarten zijn gemaakt voor bewaking en slimme steden


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van TEAMGROUP

Met de snelle ontwikkeling van slimme steden over de hele wereld, kunnen monitoringsystemen voor stedelijke veiligheid de openbare veiligheid in stedelijke gebieden versterken door middel van realtime bewaking, verkeersbeheer, gezichtsherkenning en andere functies. Als ’s werelds toonaangevende merk in geheugenproducten, lanceert TEAMGROUP een zeer efficiënte en duurzame high-end industriële geheugenkaart uit de D700-serie als een oplossing voor beveiligingsbewakingssystemen, gericht op de vraag naar duurzame opslag en hoge schrijfsnelheid.

De TEAMGROUP high-end industriële geheugenkaart uit de D700-serie maakt gebruik van industriële MLC NAND Flash vanwege zijn superieure stabiliteit, betrouwbaarheid en sequentiële lees-/schrijfsnelheden. De nieuwste industriële geheugenkaart kan lees-/schrijfsnelheden van 90/70 MB/s bereiken en ondersteunt 4K-video’s en Video Speed ​​Class 30 (V30)-standaarden om een ​​helder beeld en snelle transmissies te garanderen, eigenschappen die een integraal onderdeel zijn van bewakingssystemen. De D700-serie kan ook worden toegepast op krachtige slimme systemen die grote hoeveelheden gegevens verwerken en opslaan om de bewakingscapaciteiten te versterken.

De industriële geheugenkaart uit de D700-serie voldoet aan de hoogste Amerikaanse militaire normen die zijn uitgegeven door het Ministerie van Defensie voor schoktesten (MIL-STD-202G & MIL-STD-883K) en trillingstests (MIL-STD-810G) en is volledig gecertificeerd. Bewaakt door de hoogste niveaus van informatiebescherming, is onze industriële geheugenkaart bestand tegen interferentie van ruwe omgevingen om de integriteit van alle opgeslagen gegevens te waarborgen, waardoor het de beste opslagoplossing voor de gebruikers is. De hoogwaardige industriële geheugenkaart D700 ondersteunt ook S.M.A.R.T. Tool waarmee gebruikers de gezondheidstoestand van de kaart kunnen volgen en de prestaties kunnen optimaliseren. Onze industriële geheugenkaart, die garant staat voor prestaties en duurzaamheid, is de perfecte aanvulling op elke moderne slimme technologie en kan de bewakingsbetrouwbaarheid in slimme steden helpen versterken voor de openbare veiligheid.

TEAMGROUP is doorgegaan met het toevoegen van waarde aan industriële producten in het streven naar superieure betrouwbaarheid, diversiteit en veiligheid. Er zullen ook industriële oplossingen voor HPC en informatiebeveiliging worden gelanceerd om te voldoen aan de veranderende eisen van de generatie van slimme technologie en om het concurrentievoordeel van het bedrijf te versterken.Bronnen: TEAMGROUP

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.