[PR] Thermaltake breidt de Divider 300-serie uit met de TG Air


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Thermaltake

Taipei, Taiwan-September 2021-Thermaltake, het toonaangevende pc-doe-het-zelf-premiummerk voor behuizingen, koeling, gaming-randapparatuur en geheugenoplossingen voor enthousiaste liefhebbers, kondigt de uitbreiding aan van de Divider 300-serie van de huidige klassieke TG, de sensationele TG ARGB met moederbordsynchronisatie, naar de nieuwe variant TG Air wat staat voor airflow.

De Divider 300-serie is een ATX-middentorenchassis met symmetrische driehoekige stukken – met zijpanelen en gehard glas aan de linkerkant. Dankzij het onnavolgbare ontwerp van de behuizing, stelt de Divider 300-serie gebruikers in staat om hun systeem op een bepaalde manier te presenteren met tweekleurige opties, Black en Snow. Het is ontworpen als een ATX-vormfactorchassis dat tot een standaard ATX-moederbord ondersteunt, en de I/O-poorten aan de voorzijde zijn ontworpen met twee USB 3.0 en één Type-C. Bovendien bieden de gepatenteerde PCI-E-uitbreidingsslots veilige opties voor verticale GPU-montage of directe aansluiting op het moederbord met ondersteuning voor verschillende GPU-lengtes in de hele serie. De luchtstroom wordt verbeterd door het ingebouwde driehoekige zijpaneel met zijventilatie. Opmerkelijk is dat de Divider 300-serie AIO-vloeistofkoelingsoplossingen ondersteunt, onze nieuwste TOUGHLIQUID Ultra CPU AIO Liquid Cooler en Floe RC Ultra CPU & Memory AIO Liquid Cooler zullen perfect passen.

Er zijn drie verschillende edities van de Divider 300 voor verschillende accenten:

Divider 300 TG Air Edition – soepelere luchtstroom
Het designconcept van de gloednieuwe Divider 300 TG Air draait om zijn luchtstroom. Het hoogtepunt van deze editie zijn de geperforeerde T-vormige inlaatopeningen op het voorpaneel, die het TT-logo vertegenwoordigen. Dit ontwerp bereikt zowel esthetiek als koelprestaties. In vergelijking met traditionele panelen van vol glas of vol staal is het voor de luchtstroom geoptimaliseerde paneel directer en kan de warmte soepeler worden afgevoerd; en samen met twee 120 mm voorgeïnstalleerde ventilatoren aan de voor- en achterkant, is de Divider 300 TG Air ontworpen om betere koelresultaten te bereiken.

Divider 300 TG ARGB Edition – fascinerende lichteffecten en synchronisaties met RGB-moederborden
De Divider 300 TG ARGB wordt geleverd met drie 120 mm voorgeïnstalleerde ARGB-frontventilatoren die kunnen synchroniseren met RGB-moederbordsoftware van ASUS Aura Sync, GIGABYTE RGB Fusion, MSI Mystic Light Sync en ASRock Polychrome. Ze zijn adresseerbaar en leveren 16,8 miljoen RGB-kleurenverlichting en ongeëvenaarde ventilatie. De elegante zwart-witte behuizingen accentueren een verblinding van de RGB-fans.

Divider 300 TG Edition- eenvoudig maar klassiek
De Divider 300 TG heeft ramen van gehard glas van 3 mm en heeft ze aan de voor- en linkerkant. De klassieke Divider 300 TG is vooral geschikt voor degenen die hun hardware al hebben, zoals fans; De eenvoud geeft gebruikers meer flexibiliteit om hun build op een voorkeursmanier te decoreren.

Beschikbaarheid, garantie en prijzen
Alle koffers uit de Divider 300-serie worden gedekt door een garantie van drie jaar en worden ondersteund door de wereldwijde klantenservice en het technische ondersteuningsnetwerk van Thermaltake.Bronnen: Thermaltake

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments