[PR] Thermaltake breidt Divider-behuizingen uit met verschillende configuraties


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Thermaltake

Thermaltake, het toonaangevende pc-doe-het-zelf-premiummerk voor behuizingen, koeling, gaming-randapparatuur en geheugenoplossingen voor enthousiaste liefhebbers, presenteert een allesomvattende line-up van het Divider Series-chassis op de Thermaltake Expo in juni 2021, de virtuele tentoonstelling. In de Divider-vitrine was het gloednieuwe Air Edition-model opgenomen, ontworpen om gebruikers een betere chassisventilatieoptie te bieden. Daarnaast is de Divider 500 TG ARGB te koop in juni.

Divider 500 TG ARGB is beschikbaar voor aankoop
Divider 500 TG ARGB wordt geleverd met drie 120 mm voorgeïnstalleerde ARGB-frontventilatoren die compatibel zijn met RGB-moederbordsoftware van ASUS, GIGABYTE, MSI en ASRock. Divider 500 TG ARGB biedt vier 3 mm dikke raampanelen van gehard glas aan de voorkant, bovenkant, links en rechts. Zowel de rechter- als de linkerzijde van de panelen van gehard glas hebben een speciaal driehoekig ontwerp en bevatten een extra TG-zijpaneel aan de linkerkant voor een beter zicht en een extra stalen rechterzijpaneel voor een betere luchtstroom. Dankzij het kristalheldere vensterontwerp kunnen gebruikers alle componenten van hun vloeistofgekoelde systeem volledig weergeven en bewonderen.


Divider-serie – ontwerpinnovatie
De Divider-serie staat bekend om zijn onnavolgbare carrosserieontwerp, het is ontworpen met symmetrische driehoekige stukken – zijpaneel en gehard glas aan de linker- en rechterkant. De serie wordt geleverd in Micro ATX- en ATX-vormfactoren en de gepatenteerde PCI-E-uitbreidingsslots bieden veilige opties voor verticale GPU-montage of direct naar MB met ondersteuning voor verschillende GPU-lengtes in de hele serie. (De Divider 200 ondersteunt alleen verticale GPU) De luchtstroom kan worden verbeterd door het ingebouwde driehoekige zijpaneel met zijventilatie.

Divider 500/300/200- Verschillende grootte-opties
Er zijn drie verschillende modellen van de Divider-serie: 500, 300 en 200 om gebruikers de juiste pasvorm te laten kiezen. De Divider 500 is een mid-tower-chassis dat wordt geleverd met twee extra zijpanelen, een van gehard glas en de andere van staal, zodat gebruikers kunnen schakelen tussen semi-perspectief en perspectief. Anders dan dat, heeft het een betere hardware-ondersteuning en ondersteunt het doe-het-zelf oplossingen voor vloeistofkoeling. De Divider 300 is ook een mix van elementen in open framestijl met zijpanelen in avant-gardistische stijl en ondersteunt AIO-vloeistofkoelingsoplossingen. De Divider 200 is een microkoffer, die gebruikers meer flexibiliteit geeft bij het indelen van de ruimte.

Divider-serie – verschillende edities
Naast verschillende modellen van de Divider-serie hebben we nu verschillende versies gelanceerd: de klassieke TG, de sensationele TG ARGB met moederbordsynchronisatie en de nieuwe variant Air die staat voor airflow.

Divider TG ARGB-versie – fascinerende lichteffecten en synchronisaties met RGB-moederborden
De Divider 300 TG ARGB Black/Snow en Divider 500 TG ARGB Black/Snow worden allemaal geleverd met drie 120 mm vooraf geïnstalleerde ARGB-frontventilatoren die kunnen synchroniseren met RGB-moederbordsoftware van ASUS, GIGABYTE, MSI en ASRock. Ze zijn adresseerbaar en leveren 16,8 miljoen RGB-kleurenverlichting en ongeëvenaarde ventilatie. De eenvoudige zwart-witte hoesjes brengen de verblinding van de fans naar voren.

Divider Air Edition – soepelere luchtstroom
De gloednieuwe Divider Air-serie is ontworpen rond luchtstroom. Het gemeenschappelijke kenmerk van alle modellen is dat er in plaats van glas gaas is op het voorpaneel en is gemaakt van T-vormige gaten die het TT-logo vertegenwoordigen. In vergelijking met traditionele panelen van glas of staal is de luchtstroom directer en kan de warmte soepeler worden afgevoerd; en samen met twee voorgeïnstalleerde ventilatoren aan de voor- en achterkant, zal de Air-versie naar verwachting betere koelresultaten behalen. Bovendien is de Air verkrijgbaar in zowel zwarte als witte versies.

Tijdens onze Thermaltake EXPO juni 2021 worden de volgende Divider-modellen gepresenteerd:
– 500: Divider TG ARGB (snow), Divider 500 TG Air
– 300: Divider 300 TG Air (snow)
– 200: Divider 200 TG Lucht (snow) en Divider200 TG (snow)

Beschikbaarheid, garantie en prijzen
Alle Divider-series worden gedekt door een garantie van drie jaar en worden ondersteund door het wereldwijde klantenservice- en technische ondersteuningsnetwerk van Thermaltake. Opmerkelijk is dat de Divider 500 TG ARGB in juni 2021 in de winkelrekken zal liggen. Voor actuele prijsinformatie van het Divider-chassis, raadpleeg de Thermaltake-website of neem contact op met uw plaatselijke Thermaltake-verkoop- of PR-vertegenwoordiger.


Bronnen: Thermaltake (persbericht)

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.