[PR] Thermaltake introduceert TOUGHFAN 12 hogedrukradiatorventilator in turkoois en racegroen


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Thermaltake

Taipei, Taiwan-September 2021-Thermaltake, het toonaangevende pc-doe-het-zelf-premiummerk voor koeling, gaminguitrusting en liefhebbersgeheugenoplossingen, introduceert de nieuwe TOUGHFAN 12 hogedrukradiatorventilator in turkoois en racegroen om wat flair toe te voegen aan de originele TOUGHFAN-serie, terwijl ze superieure koelresultaten blijven behalen. De nieuwe fans zijn ook nieuwe modellen van deze veelkleurige serie, gebruikers kunnen nu dezelfde Turquoise en Racing Green gekleurde chassis of hetzelfde geheugen combineren om de ideale pc-build te vormen en om de “Your MOD, Your Way”-geest te bereiken.

De TOUGHFAN 12 Turquoise/Racing Green Hoge Statische Druk Radiatorventilator, die over alle functies van de originele TOUGHFAN 12-serie beschikt, levert stille koelprestaties, uitstekende stabiliteit en een superieure levensduur. Met de hoge statische drukventilator met PWM-regeling, kan de TOUGHFAN 12 Turquoise/Racing Green hoge statische drukradiatorventilator presteren bij een maximale werksnelheid van maximaal 2000 RPM, maar handhaaft een laag geluidsniveau van slechts 22,3 dB-A. Het ventilatorblad is gemaakt van vloeibaar kristal polymeer (LCP) verbindingen die extreem treksterkte hebben; hun lage thermische uitzettingscoëfficiënt kan de trillingen van de ventilator verminderen bij belasting op volle snelheid. Met name de ventilatorbladen van Turquoise zijn in de kleur lichtgrijs met een parelmoerreflectie, terwijl de Racing Greens in houtskoolzwart zijn met een metaalachtige reflectie; de perfecte kleurcombinatie tilt de schoonheid van TOUGHFAN 12 naar een ander niveau.

Om de stabiliteit en duurzaamheid te verbeteren en het geluidsniveau te verlagen terwijl de ventilator in werking is, is het middenstuk van de TOUGHFAN 12’s motornaaf gemaakt van volledig staal en heeft een koperen behuizing die de as versterkt. De anti-vibratie rubberen pads die aan de hoeken zijn bevestigd, helpen ook de trillingen te dempen, waardoor zowel de ventilator als de behuizing worden beschermd. Bovendien is de TOUGHFAN 12 uitgerust met een geoptimaliseerd hydraulisch lager van de tweede generatie. Door het unieke structuurontwerp kan het smeermiddel zich concentreren op het smeren van de kritieke gebieden, waardoor wrijving beter wordt verminderd en de levensduur van de ventilator verder wordt verlengd.

Beschikbaarheid, garantie en prijzen
De TOUGHFAN 12 Turquoise/Racing Green hoge-statische drukradiatorventilator zal vanaf deze maand te koop zijn via het wereldwijde Thermaltake-netwerk van geautoriseerde retailers en distributeurs. Ventilatoren worden gedekt door een garantie van twee jaar en worden ondersteund door de wereldwijde klantenservice en het technische ondersteuningsnetwerk van Thermaltake.

Vermoedelijk komen de fans voor ongeveer €25 per stuk verkrijgbaar.Bronnen: Thermaltake

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments