[PR] Thermaltake introduceert ToughLiquid 240/280/360 AIO’s


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Thermaltake

Thermaltake, bekend van koeling, gaminghardware en geheugen, is verheugd een nieuwe serie koelers aan te kondigen — TOUGHLIQUID 240/280/360 ARGB Sync All-in-One vloeistofkoelers zijn vanaf nu beschikbaar voor aankoop.

Deze serie alles-in-één vloeistofkoelers zijn uitgerust met TOUGHFAN-ventilatoren, een superieure ventilator met snelheden tot 2000 RPM en slechts geluid van 22,3dBa en 33,2dBa voor respectievelijk de TOUGHFAN 12 en TOUGHFAN 14; er zijn verschillende maten ventilatoren die overeenkomen met de verschillende afmetingen van radiatoren, gebruikers kunnen kiezen uit 240 mm, 280 mm en 360 mm om op een stille manier de beste koelresultaten te bereiken. Daarnaast is er een hoogwaardig waterblok met een koperen bodemplaat, die de warmte effectief verwerkt. Bovendien verspreidt een hoogwaardige pomp een constante stroom water, waardoor de koperen plaat continu koel blijft. Met de lage verdampingsbuis kan het verlies van koelmiddel worden geminimaliseerd; daarom is bijvullen niet nodig. Bovendien bevindt zich een exclusieve ingebouwde controller aan de zijkant van het waterblok, wat ruimte bespaart door integratie met het waterblok en tegelijkertijd de omslachtigheid van het leggen van kabels elimineert.

Dankzij de goed uitgevoerde lay-out kunnen gebruikers zeven verlichtingsmodi, acht verschillende kleuren en vier snelheden schakelen zonder dat een externe controller nodig is. Aan de voorkant van het waterblok is een 360° draaibare kap met 6 LED’s ontworpen om zowel praktisch als gemak te bieden; gebruikers kunnen de dop gemakkelijk draaien en het TT-logo in de juiste richting wijzen, zelfs na installatie. Het spiegelende ontwerp tilt de esthetiek naar een hoger niveau; het licht zou er zachter uitzien onder het sputterende oppervlak. Bovendien ondersteunt deze ARGB Sync-serie 5V RGB-compatibele moederborden, waardoor gebruikers ook lichteffecten kunnen schakelen met de software van het moederbord. Over het algemeen ondersteunt dit waterblok de universele beugels van Intel en AMD; verschillende CPU-gebruikers kunnen nog steeds genieten van prachtige lichteffecten met een snelle installatie. Als u een CPU-koeler overweegt die zowel functioneel als mooi is, is de TOUGHLIQUID ARGB Sync All-in-One Liquid Cooler-serie uw beste optie!

De TOUGHLIQUID ARGB Sync All-In-One Water block ondersteunt Intel en AMD universele beugels, waardoor verschillende CPU-gebruikers kunnen genieten van fantastische lichteffecten na een snelle installatie. Dit betreft Intel LGA 2066/2011-3/2011/1366/1200/1156/1155/1151/1150 en AMD AM4/AM3+/AM3/AM2+/AM2/FM2/FM1.

De TOUGHLIQUID heeft op het moment nog geen bekende Europrijzen. In de VS betreffen de prijzen voor de 240mm, 280mm en 360mm respectievelijk $119,99, $129,99 en $149,99.Bronnen: Thermaltake

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.