[PR] Thermaltake introduceert Toughpower GF1 650/750/850W voeding in Snow Edition


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Thermaltake

Thermaltake, een toonaangevende pc-doe-het-zelf-premiummerk voor koeling, gaminguitrusting en liefhebbersgeheugenoplossingen, is verheugd de lancering van de Toughpower GF1 650/750/850W Snow – TT Premium Edition te introduceren. Nadat we positieve feedback hadden ontvangen over de Toughpower GF1-serie, wilden we gebruikers nog meer opties bieden om uit te kiezen. Terwijl ze 80 PLUS Gold-gecertificeerde efficiëntie leveren, behouden de nieuwe modellen van de Toughpower GF1 Gold-serie alle kenmerken van de originele versie, maar worden ze geleverd in de kleur Wit. Met zijn standaard ATX-vormfactor is de Toughpower GF1 650/750/850W Snow-serie voorzien van een 140 mm ventilator met hydraulische lagers met intelligente RPM-regelaars die een overtreffend koelresultaat leveren. Het ventilatorgeluid wordt geminimaliseerd omdat de Smart Zero Fan alleen werkt als de belasting meer dan 30% van het totale vermogen bedraagt.

Daarnaast helpen de volledig modulaire platte platte kabels ook het kabelbeheer te vergemakkelijken, en de witte kabels verbeteren de algehele visuele esthetiek en zien er schoon en netjes uit. Gericht op het leveren van de hoogste prestaties met de beste kwaliteit, gebruikt de Toughpower GF1 Gold-serie Japanse hoofdcondensatoren van hoge kwaliteit en doorstaat vele strenge tests, zoals rimpelingen die lager zijn dan 30mV op +12V, +5V of +3,3 van 0% tot 100 % belasting, en de spanningsregeling is ingesteld op niet meer dan ±2% voor grote rails en is strenger dan de Intel-standaard van ±5%.

Een uitstekende witte PSU benadrukt de schoonheid van elke pc-build, vooral als u op zoek bent naar een volledig witte opstelling. Op het moment is de Toughpower GF1 Gold Snow nog niet verkrijgbaar in Europa, ook europrijzen zijn nog niet genoemd.Bronnen: Thermaltake

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.