[PR] Thermaltake kondigt de beschikbaarheid aan van PCIe 4.0-extender kabels


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Thermaltake

Taipei, Taiwan, juni 2021, Thermaltake, het toonaangevende pc-doe-het-zelf-premiummerk voor koeling, gaminguitrusting en liefhebbersgeheugenoplossingen, is verheugd om de nieuwe PCI-E Extender 4.0-serie op de markt te brengen – PCI-E 4.0 Extender 300 mm/600 mm en PCI-E 4.0 Extender 300 mm met 90 graden adapter. Met een eenvoudige installatie zijn deze PIC-E 4.0-extenders de beste assistenten voor gewichtdragende grafische kaarten en het vermijden van schade aan moederborden, met ondersteuning voor een breed scala aan GPU-oplossingen en passen in elk chassis. Deze serie extreem snelle PCI-E-extenders biedt extreem snelle grafische gegevensoverdracht tot 16 Gbps, sneller dan 8 Gbps PCI-E 3.0, en biedt gebruikers een geweldige ervaring voor het maken van inhoud, gamen of het bekijken van video’s. Ze ondersteunen ook PCI Express 2.0- en 3.0-toepassingen.

De extenders maken gebruik van de nieuwste materialen voor EMI-afscherming met een vijfvoudig plat kabelontwerp, waardoor elke kabel volledig kan worden afgedekt door elektromagnetische interferentieafscherming met geleidend polymeer om te beschermen tegen inkomende of uitgaande emissies van elektromagnetische frequenties, verstoring en verslechtering van de prestaties te minimaliseren. Het is onvermijdelijk dat er wat vouwen of draaien zijn bij het aansluiten op het moederbord; de exclusieve kabelbeschermer is echter ontworpen om kabelbeschadiging te voorkomen en de duurzaamheid te verbeteren. Dit ontwerp is bedoeld om signaalverlies te voorkomen en een uitstekende signaalintegriteit te helpen bereiken. Het platte kabelontwerp met lintvormig formaat is gemaakt voor ruimtebesparend, waardoor meerdere vouwen en een ultrakleine buigradius mogelijk zijn om ongelooflijke prestaties te leveren. Bovendien is er een versie met een 90-graden adapter die gebruikers meer keuze geeft.

PCI-E 4.0 Extender 300 mm/600 mm/300 mm (90°-adapter) kan ruimte besparen zonder concessies te doen aan de prestaties, wat de ideale keuze is voor diegenen die een opgeruimd ogend systeem willen bouwen!

Ultieme hogesnelheidskabel
De PCI-E 4.0 Extender-serie biedt extreem snelle grafische gegevensoverdracht, wat betekent dat de extender in staat is om de bandbreedte uit te breiden tot 16 Gbps en meer.

Gemaakt om ruimte te besparen
Het platte kabelontwerp met lintvormig formaat is gemaakt van ultrarealistische kwaliteit en maakt meerdere vouwen en een ultrakleine buigradius mogelijk, terwijl het ongelooflijke prestaties levert.

EMI-afscherming met geleidend polymeer
De extender maakt gebruik van de nieuwste materialen voor EMI-afscherming met vijf platte platte kabels. Met deze techniek kan elke kabel volledig worden afgedekt door elektromagnetische interferentie-afscherming met geleidend polymeer om te beschermen tegen inkomende of uitgaande emissies van elektromagnetische frequenties, verstoring en achteruitgang van de prestaties te minimaliseren en het gewicht van de extender te verminderen.

Unieke kabelbeschermer
De exclusieve kabelbeschermer wordt gebruikt om de duurzaamheid van de extender te verbeteren en kabelbeschadiging te voorkomen. Vooral bij aansluiting op het moederbord wordt de extender gevouwen of gedraaid om de interne ruimte te maximaliseren en de luchtstroom te optimaliseren. Kortom, dit ontwerp is bedoeld om signaalverlies te voorkomen en een uitstekende signaalintegriteit te helpen bereiken.

Makkelijke installatie
De PCI-E 4.0 Extender-serie biedt de beste connectiviteit en levensduur. Ondersteuning van zowel AMD- als Intel-moederbord. Ook stelt de 90-graden adapter gebruikers in staat om grafische kaarten verticaal op het moederbord aan te sluiten en dit mooi te laten zien.

Beschikbaarheid, garantie en prijzen
De TT Premium PCI-E 4.0 Extender 300 mm/600 mm/300 mm (90°-adapter) is nu te koop via het wereldwijde Thermaltake-netwerk van geautoriseerde retailers en distributeurs. Het wordt gedekt door een garantie van drie jaar en wordt ondersteund door het wereldwijde klantenservice- en technische ondersteuningsnetwerk van Thermaltake. Er zijn nog geen prijzen bekend gemaakt.Bronnen: Thermaltake

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments