[PR] Thermaltake kondigt Floe RC Ultra 240/360 CPU & geheugen AIO vloeistofkoeler aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Thermaltake

Taipei, Taiwan-juli 2021-Thermaltake, het toonaangevende pc-doe-het-zelf-premiummerk voor behuizingen, koeling, gaming-randapparatuur en geheugenoplossingen voor enthousiaste liefhebbers, is verheugd om nieuwe leden te presenteren aan de alles-in-één vloeistofkoelerfamilie met twee producten: Floe RC Ultra 240/360 CPU & geheugen AIO vloeistofkoeler en TOUGHLIQUID Ultra 240/360 CPU AIO vloeistofkoeler.

Nieuw in de Thermaltake AIO-serie, deze twee AIO-vloeistofkoelers hebben drie hoofdkenmerken gemeen: ten eerste zijn ze beide uitgerust met krachtige TOUGHFAN 12 Turbo-radiatorventilatoren die zijn afgesteld op een indrukwekkende maximale snelheid van 2.500 RPM, waardoor de sterke luchtstroom voor een verbeterd koelresultaat, of u nu aan het werk of aan het gamen bent. Ten tweede bevatten ze een helder 2,1-inch LCD-scherm op het CPU-waterblok (en een ander individueel 3,9-inch LCD-scherm voor Floe RC Ultra-geheugenwaterblok), wat een geweldige visuele esthetiek oplevert en gebruikers volledige aanpassingsopties biedt om meer gepersonaliseerde visuele effecten te creëren die inclusief het uploaden van leuke GIF’s of afbeeldingen in jpg-indeling die u leuk vindt.

Last but not least worden ze ondersteund door de nieuwste Thermaltake TT RGB PLUS 2.0-software, waardoor gebruikers realtime pc-informatie zoals CPU, GPU kunnen bewaken en meer aangepaste lichteffecten kunnen bieden om de hogere visuele aanpassing te bereiken.

Beschikbaarheid, garantie en prijzen
Thermaltake Floe RC Ultra 240/360 CPU & geheugen alles-in-één vloeistofkoeler en TOUGHLIQUID Ultra 240/360 CPU alles-in-één vloeistofkoeler zijn binnenkort beschikbaar voor aankoop via het wereldwijde Thermaltake-netwerk van geautoriseerde retailers en distributeurs. Het waterblok van The Floe RC Ultra wordt gedekt door een garantie van twee jaar, en het RAM van de TOUGHRAM RC wordt gedekt door een beperkte levenslange garantie, en de TOUGHLIQUID Ultra wordt gedekt door een garantie van twee jaar en ondersteund door de Thermaltake wereldwijd klantenservice en netwerk voor technische ondersteuning.

Thermaltake heeft nog geen specifieke prijzen en beschikbaarheid benoemd.Bronnen: Thermaltake

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.