[PR] Thermaltake kondigt nieuwe kleuren aan voor Tower 100 Mini-behuizing en ToughRAM-modules


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Thermaltake

Taipei, Taiwan, juli 2021, Thermaltake, het toonaangevende pc-doe-het-zelf-premiummerk voor koeling, gaminguitrusting en liefhebbersgeheugenoplossingen, is verheugd om de nieuwe release van The Tower 100 Mini Chassis en de TOUGHRAM RGB in Turquoise aan te kondigen, gevolgd door Race groen. De veelkleurige series zijn completer met de toevoeging van nieuwe kleurvarianten aan de Chassis- en Memory-familie.

De nieuwe toevoegingen van The Tower 100 en de TOUGHRAM RGB erven de erfenis van de originele ontwerpelementen, maar bevatten extra verleidelijke elementen – speciale kleuren die zelden op de markt te zien zijn. Met zowel ongeëvenaarde esthetiek als de beste prestaties, zijn de speciaal gekleurde The Tower 100 en TOUGHRAM RGB hier om de schoonheid van uw pc-build te benadrukken.

Thermaltake heeft nog geen precieze prijzen of beschikbaarheid genoemd.Bronnen: Thermaltake

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.