[PR] Thermaltake kondigt nieuwe producten voor custom watercooling aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Thermaltake

Thermaltake, het toonaangevende pc-doe-het-zelf-premiummerk voor koeling, gaminguitrusting en liefhebbersgeheugenoplossingen, is verheugd nieuwe aangepaste koelproducten aan te kondigen, waaronder een nieuw waterblok, koelvloeistof en koelkits. Thermaltake streeft ernaar om alle pc-enthousiastelingen een superieure koelervaring te bieden door meer geavanceerde koelperiferie aan te bieden. Tijdens de Thermaltake Expo in juni 2021 werden de nieuwste concept vloeistofkoelingsproducten, Pacific MX2 Ultra CPU Water Block, P1000 Ultimate Grey koelvloeistof, Pacific Tough C240/360 LCS Kit en Pacific CLM360 Ultra LCS Kits gepresenteerd.

Pacific MX2 Ultra
Pacific MX2 Ultra is een hoogwaardige CPU-vloeistofkoeler met een op koper gebaseerde corrosiewerende vernikkeling en een ingebouwde temperatuursensor. Volgens een soortgelijk ontwerpconcept als de MX1 Plus, streeft de MX2 Ultra naar een betere gebruikerservaring met zeer aanpasbare functies via zijn LCD-monitor, die niet alleen realtime CPU-prestaties weergeeft, zoals temperatuur, frequentie en stroomverbruik zoals de andere Ultra-serie producten, maar vertoont GIF-bestanden op 480 * 480 px.

Pacific CLM360 Ultra
Pacific CLM360 Ultra is een vloeistofkoelingskit op hoog niveau die is ontworpen voor gevorderde RGB-liefhebbers. De vloeistofkoelingsset bevat de volgende items, een Pacific MX2 Ultra CPU-waterblok, een Pacific PR32-D5 Plus pomp- en reservoircombinatie, een koperen radiator, een pakket van drie Riing Duo 12-ventilatoren, acht 16 mm OD PETG-buizen, een fles T1000 heldere koelvloeistof en enkele accessoires. De MX2 Ultra heeft een LCD-monitor die realtime CPU-prestaties weergeeft, zoals temperatuur, frequentie en stroomverbruik. De Pacific PR32-D5 Plus heeft een uniek roterend bovenkapontwerp met 12 adresseerbare LED’s met hoog lumen waarmee gebruikers kunnen genieten van allerlei soorten lichteffecten. Bevestig de 1500 RPM, 18 adresseerbare LED’s Riing Duo-ventilatoren aan de koperen radiator en garandeert de gebruikers uitstekende koelprestaties. Gebruikers kunnen ook de vier PETG-buizen gebruiken en creatief worden door de fittingen te gebruiken om hun vloeistofkoelsysteem te regelen.

TOUGH C240/360 DDC vloeistofkoelsets voor harde buizen
Pacific TOUGH C240 ​​en C360 DDC Hard Tube Liquid Cooling Kits zijn twee reguliere vloeistofkoelingssets die zijn ontworpen voor gebruikers die een niet-RGB vloeistofgekoeld systeem met hoge koelprestaties willen. Beide pakketten bevatten een niet-RGB W7 Plus-waterblok, een Pacific PR22-DDC-pomp en reservoircombo, Thermaltake T1000 Pure Clear Coolant, acht 16 mm PETG-buizen en enkele accessoires. Het enige verschil zit hem in de koperen radiator en het aantal ventilatoren in het pakket; het Pacific TOUGH C240-pakket bevat een Pacific C240 ​​koperen radiator met twee TOUGHFAN 12-ventilatoren, en het Pacific TOUGH C360-pakket heeft een Pacific C360 koperen radiator met drie TOUGHFAN 12-ventilatoren. Gebruikers kunnen genieten van de beste koelprestaties met onze TOUGHFAN-serie ventilatoren in onze nieuwe vloeistofkoelingsbundels met de nieuwste Pacific TOUGH C240/360 DDC Hard Tube Liquid Cooling Kits.

P1000 Ultiem grijs
Thermaltake heeft een nieuwe koelvloeistofkleur toegevoegd aan de P1000-familie, de P1000 Ultimate Grey. De P1000 ultimate grey is speciaal getint om te passen bij de producten uit de TOUGHFAN-serie en is geformuleerd met een corrosiewerende oplossing die componenten van verschillende materialen zoals koper, messing, nikkel en aluminium kan beschermen. Het werkt ook effectief onder verschillende klimaten, zelfs bij extreem weer. Door de vloeibare oppervlaktespanningsoptimalisator toe te voegen, helpt het niet alleen het risico op een luchtsluis te minimaliseren, maar hoeft u slechts 5 tot 10 seconden op de P1000 te wachten voordat u het systeem start nadat u de lus voor de eerste keer hebt gevuld. P1000 past goed bij Thermaltake’s nieuwste Pacific TOUGH C240/360 DDC Hard Tube Liquid Cooling Kits; als gebruikers geïnteresseerd zijn in het matchen van TOUGHFAN 12-ventilatoren met hun vloeistofkoelsysteem, mis dan ook de P1000 Ultimate Gray niet.
Producten kunnen een ontwerpwijziging ondergaan, items en producten in koelsets kunnen variëren. Bezoek de officiële website van Thermaltake voor meer informatie over onze koelproducten.Bronnen: Thermaltake (persbericht)

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments