[PR] Thermaltake kondigt Toughpower TF1 1550W Titanium – TT Premium Edition-voeding aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Thermaltake

Taipei, Taiwan, 24 juni 2021, Thermaltake, het toonaangevende pc-doe-het-zelf-premiummerk voor koeling, gaminguitrusting en liefhebbersgeheugenoplossingen, is verheugd om een ​​nieuwe voeding op de markt te brengen – Toughpower TF1 1550W Titanium – TT Premium Edition. Dit is een extreem hoogwaardige voeding die wordt geleverd in 1550W en speciaal is ontworpen voor liefhebbers van overlocken. De Toughpower TF1 1550W Titanium is toegewijd aan het bieden van een betere overklokomgeving, daarom zijn er meer extra functies toegevoegd om de stabiliteit te verbeteren. Ten eerste is er een turbo-ventilatorknop ontworpen aan de zijkant van de PSU.

De turboventilator verhoogt de luchtstroominlaat en verhoogt de ventilator tot 2400 ± 10% RPM; gebruikers kunnen eenvoudig de knop voor extra koeling inschakelen wanneer de PSU op volle belasting staat. Ten tweede is er een strikte norm voor de transiënte respons ingesteld met 12V <1%, 5V<3% en 3.3V <5% om een ​​constante output te garanderen als reactie op belastingsveranderingen en om afwijking van de uitgangsspanning te vermijden die schade aan daaropvolgende apparatuurstoringen veroorzaakt. Ten derde wordt de inschakelstroom geregeld om de 50 Ampère niet te overschrijden, zodat PSU-componenten geen last zullen hebben van het enorme uitgangsvermogen. Bovendien is een 12V OCP-bescherming gedekt om extra ondersteuning te bieden om te voorkomen dat de harde schijven defect raken en beschadigd raken. Last but not least is er een extra 24-pins jumper bevestigd om de grafische kaart van stroom te voorzien zonder verbinding te maken met het moederbord. De jumper brengt meer gemak en flexibiliteit dat gebruikers de lay-out van hun systeem op een gewenste manier kunnen configureren.

Als je op zoek bent naar een PSU die overklokken ondersteunt, dan is de Toughpower TF1 1550W Titanium – TT Premium Edition er voor jou.

Beschikbaarheid, garantie en prijzen
Toughpower TF1 1550W Titanium – TT Premium Edition zal vanaf 24 juni 2021 voor €449,90 te koop zijn via het wereldwijde Thermaltake-netwerk van geautoriseerde retailers en distributeurs. Het wordt gedekt door een garantie van tien jaar en wordt ondersteund door het wereldwijde klantenservice- en technische ondersteuningsnetwerk van Thermaltake.Bronnen: Thermaltake

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments