[PR] Thermaltake onthult AH T200 Micro-behuizing in Turkoois en Racing Green


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Thermaltake

Taipei, Taiwan, november 2021 – Thermaltake, het toonaangevende pc-doe-het-zelf-premiummerk voor behuizingen, koeling, gaming-randapparatuur en geheugenoplossingen voor enthousiaste liefhebbers, introduceert met genoegen de AH T200 Micro Case in Turquoise en Racing Green Edition. De kleurencollectie van deze serie loopt van zwart, wit, roze naar het nieuwste Turquoise en Racing Green.

Als compacte versie van de AH T600 ondersteunt deze kleine maar krachtige behuizing moederborden tot micro-ATX. Het hele model is gesmeed met een stevige architectuur in luchtmachtstijl, twee ramen van gehard glas van 4 mm aan twee kanten, drie ramen van gehard glas van 3 mm aan de voorkant en stevige zijopeningen aan elk uiteinde. Gebruikers kunnen op hun gemak hun eigen stijl en mod naar wens creëren dankzij het demonteerbare modulaire ontwerp. Bovendien heeft de AH T200, in tegenstelling tot andere traditionele micro-ATX-behuizingen in een rechthoekige vorm, een op een helikopter geïnspireerde vorm en is hij uitstekend uitbreidbaar. Niet alleen zijn unieke vorm, maar ook de veelkleurige opties maken deze case nog opvallender.

Als je op zoek bent naar een leuke, onderscheidende en onconventioneel ontworpen microcase, dan zijn de AH T200 Micro Case Turquoise en Racing Green Editions hier voor jou!Bronnen: Thermaltake

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments