[PR] Thermaltake onthult het Tower 100 mini-chassis in metallic goud


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Thermaltake

Taipei, Taiwan-14 september 2021-Thermaltake, het toonaangevende pc-doe-het-zelf-premiummerk voor koeling, gaminguitrusting en liefhebbersgeheugenoplossingen, is verheugd om The Tower 100 Metallic Gold Mini Chassis te introduceren, een gloednieuw lid van onze veelkleurige serieproducten. Een gouden kast wordt zelden op de markt gevonden en het is ook de nieuwe variant van de huidige Black, Snow, Turquoise en Racing Green-edities. De durf en uniciteit van The Tower 100 Metallic Gold brengt nog een andere sfeer om zowel je pc als je kamer te laten glanzen. Pc-enthousiastelingen kunnen de Metallic Gold-behuizing combineren met de TOUGHRAM RGB Metallic Gold om de ideale pc te vormen die is gebouwd in een meer uitgebreide stijl en om de geest van “Your MOD, Your Way” verder te bereiken.

De Tower 100 Metallic Gold is een veel kleinere versie van de klassieke The Tower 900 met de afmetingen 462,8 mm (hoogte), 266 mm (breedte), 266 mm (diepte), die het unieke verticaal ontworpen uiterlijk heeft dat geliefd is bij gebruikers. bij het geven van meer flexibiliteit aan gebruikers die zich bezighouden met de indeling van de ruimte. De Tower 100 Metallic Gold biedt een panoramisch uitzicht door drie 4 mm gehard glazen ramen aan de voor-, linker- en rechterkant. Bovendien zorgen de twee standaard 120 mm-ventilatoren voorgeïnstalleerd en de geavanceerde interne lay-out voor een soepele luchtinlaat en -uitlaat om de binnentemperatuur laag te houden, wat uitstekende koelprestaties garandeert. Bovendien heeft The Tower 100 Metallic Gold een goede hardwarecompatibiliteit, ondersteunt een CPU-koeler met een maximale hoogte van 190 mm, VGA met een maximale lengte van 330 mm, een voeding met een lengte tot 180 mm, twee 2,5” SSD’s met de zijkant beugel, en twee 2,5” of twee 3,5” HDD aan de achterzijde (zonder ventilator aan de achterzijde).

Thermaltake The Tower 100 Metallic Gold Mini Chassis zal naar verwachting beschikbaar zijn voor aankoop in Q4 2021. Voor alle pc-enthousiastelingen die op zoek zijn naar een mini-ITX-behuizing, als de speciaalheid en durf jouw overwegingen zijn, is The Tower 100 Metallic Gold Mini Chassis er voor jou.

Beschikbaarheid, garantie, compatibiliteit en prijzen
Thermaltake The Tower 100 Metallic Gold Mini Chassis zal naar verwachting beschikbaar zijn voor aankoop in het vierde kwartaal van 2021. Het wordt gedekt door een garantie van 3 jaar en wordt ondersteund door de wereldwijde klantenservice en het technische ondersteuningsnetwerk van ThermaltakeBronnen: Thermaltake

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments