[PR] Thermaltake toont Core P6 TG en P6 TG Snow case


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Thermaltake

Thermaltake, het toonaangevende pc-doe-het-zelf-premiummerk voor koeling, gaminguitrusting en liefhebbersgeheugenoplossingen, is verheugd een nieuwe toevoeging aan de Core-serie te introduceren, de Core P6 TG en Core P6 TG Snow. Bovendien heeft de unieke Core P6 TG alle klassieke kenmerken van de Core-serie geërfd en kan worden gebruikt als een gesloten of open chassis zoals de Core P8 TG. Gebruikers kunnen overschakelen van een normaal mid-tower chassis naar een open frame chassis door de boven- en voorpanelen te verwijderen. Panelen zijn gemaakt van 4 mm dik gehard glas en dankzij hun transparantie kunnen gebruikers ten volle genieten van de interieurindeling en de geïnstalleerde RGB-componenten. Bovendien biedt de Core P6 een plaatsing in twee richtingen, zodat gebruikers een wandmontage of verticale plaatsing kunnen kiezen die beter past bij hun binnenruimte. Bovendien biedt het kleinere formaat meer flexibiliteit voor de configuratie van de ruimte.

De Core P6 wordt geleverd met een ondersteuningsbeugel voor een grafische kaart om extra ondersteuning te bieden naarmate de grafische kaarten zwaarder worden, vooral geavanceerde. Met twee ondersteuningsbeugels voor grafische kaarten hoeven gebruikers zich geen zorgen te maken over de kanteling die wordt veroorzaakt door zware grafische kaarten. Een stroomkap is vooraf geïnstalleerd om de stroomtoevoer stofdicht te beschermen en eenvoudig kabelbeheer mogelijk te maken. Bovendien geeft het een algehele nette uitstraling aan het chassis.

Kenmerken van het Thermaltake Core P6 TG middentorenchassis:
Gesloten en open frame transformatie ontwerp
Met het Core P6 TG Mid-Tower Chassis kunnen gebruikers hun build op twee verschillende manieren weergeven. Gebruikers kunnen hun favoriete chassisstijl kiezen door de voor- en bovenpanelen te verwijderen en eenvoudig over te schakelen van een gesloten naar een open chassis met de Core P6 TG.

Handige I/O-poorten
Voldoende voor fundamentele behoeften door gebruikers te ondersteunen met één Type-C-poort, twee USB 3.0 en twee USB 2.0, met een HD Audio-poort en één resetknop op het voorpaneel.

Panelen van gehard glas
Er zijn drie 4 mm panelen van gehard glas aan de boven-, voorkant en linkerkant van Core P6 TG. Het paneel van gehard glas is dikker en krasbestendiger in vergelijking met standaard acrylpanelen. Bovendien kunt u met het full-size zijpaneelontwerp uw interne lay-out weergeven en ervan genieten.

Verticale GPU-montage
De Core P6 TG is speciaal ontworpen met dubbele GPU-plaatsingsopties en biedt ondersteuning voor zowel verticale als horizontale grafische kaartlay-outs. Met een draaibaar PCI-E-slotontwerp kan de meegeleverde GPU-ondersteuningsbeugel niet alleen voorkomen dat de grafische kaart doorzakt, maar helpt het ook om het totale gewicht op het moederbord te verminderen.

Uitstekende stofreductie
Magnetische ventilatorfilters op de boven-, zij- en onderpanelen bieden een gemakkelijke oplossing om het stof weg te houden en het filter te reinigen. Zelfs wanneer ze worden weergegeven als een gesloten chassis, bieden de magnetische ventilatorfilters nog steeds uitstekende ventilatieondersteuning voor het chassis.

Hoogwaardige uitbreidingsmogelijkheden
Core P6 TG Mid Tower Chassis bevat uitstekende uitbreidbaarheidsopties; het kan moederborden ondersteunen tot een E-ATX, een CPU-koeler met een maximale hoogte van 180 mm, VGA-plaatsing tot 300 (met reservoir) en 335 (zonder reservoir) lang, en een voeding met een diameter tot 200mm. Geoptimaliseerd voor uitstekende koelcapaciteiten, kan het drie 120 mm-ventilatoren aan de voorkant, boven, rechts en onder en één aan de achterkant bevatten, wat neerkomt op dertien 120 mm-fans in totaal of schakelen naar acht 140 mm-ventilatoren aan de voorkant, boven, rechts, en onderkanten. Voor compatibiliteit met radiatoren kan het een 360 mm aan de voorkant, een 360 mm aan de rechterkant en een 360 mm aan de bovenkant ondersteunen. De Core P6 TG biedt ook zeven uitbreidingsslots; net als bij drive bays zijn er vier 3,5-inch of acht 2,5-inch opslagapparaten.Bronnen:

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments