[PR] Thermaltake toont TT RGB Plus 2.0 voor hardware-integratie


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Thermaltake

Thermaltake, het toonaangevende pc-doe-het-zelfmerk voor behuizingen, koeling, gaming-randapparatuur en geheugenoplossingen voor enthousiaste liefhebbers, introduceert TT RGB PLUS 2.0, een alles-in-één software die alle andere software van je Thermaltake-ventilatoren, vloeistofkoelers en voedingen kan integreren. en geheugen, voor integratie, gemak en meer functies. Alle originele functies blijven behouden met nieuwe opwindende toevoegingen zoals meer verlichtingsfuncties en pc-informatiebewaking voor al uw Thermaltake-ventilatoren, vloeistofkoelers, voedingen en geheugenproducten. Producten zoals Floe RC Ultra 240/360 Memory & CPU All-in-One Liquid Cooler en TOUGHLIQUID Ultra 240/360 CPU All-in-One Liquid Cooler worden bijvoorbeeld beide ondersteund door TT RGB PLUS 2.0.

Floe RC Ultra 240/360 Geheugen & CPU alles-in-één vloeistofkoeler
Floe RC Ultra 240/360, ’s werelds eerste CPU & Memory AIO Liquid Cooler, is compatibel met RGB PLUS 2.0. Het bevat een helder 2,1-inch LCD-scherm voor het CPU-waterblok en een ander individueel 3,9-inch LCD-scherm voor het geheugenwaterblok, waardoor gebruikers volledige aanpassingsopties hebben om meer gepersonaliseerde visuele effecten te creëren, waaronder het uploaden van leuke gifs of afbeeldingen in jpg-formaat Leuk vinden. De Floe RC Ultra 240/360 belichaamt beter de kenmerken van RGB PLUS 2.0. Gebruikers kunnen genieten van hardware van goede kwaliteit met een meer complete software.

TOUGHLIQUID Ultra 240/360 CPU alles-in-één vloeistofkoeler
De TOUGHLIQUID ULTRA wordt geleverd met krachtige TOUGHFAN 12 Turbo-radiatorventilatoren die zijn afgesteld op een indrukwekkende maximumsnelheid van 2500 tpm en een sterke luchtstroom bieden voor verbeterde koeling. Deze nieuwe ventilator is voorzien van hydraulische lagers van de tweede generatie en LCP-bladen voor maximale koelprestaties en een stille werking. Bovendien heeft de TOUGHLIQUID een radiator met een groot vinoppervlak voor een betere thermische efficiëntie en er zijn twee vormfactoren om uit te kiezen, 240 mm en 360 mm.

Er is een ingebouwd 2,1-inch LCD-scherm op het waterblok en met behulp van de nieuwste TT RGB PLUS 2.0 kan het realtime CPU-prestaties en lichteffecten weergeven. Anders dan dat, kan het aangepaste GIF-bestanden tonen op 480*480 px. Gebruikers kunnen nu een plezierigere ervaring hebben met uitgebreidere software.

Kenmerken van de TT RGB PLUS 2.0:
Integratie
Het gemarkeerde doorbraakpunt van TT RGB PLUS 2.0 is de integratie, die alle functies van de andere software in één combineert. SPM/DPSG van voedingen, TOUGHRAM RGB van Memory en TT RGB PLUS zijn bijvoorbeeld allemaal geïntegreerd in TT RGB PLUS 2.0.

Gemak
Integratie brengt ook gemak. TT RGB PLUS 2.0 verbindt alle productverlichtingscontrollers samen op één interface, gebruikers kunnen hun kleurovereenkomst aanpassen en de kleuren wisselen door simpelweg op het TT-logo te klikken of een enkele ring te selecteren. Er zijn 23 voorinstellingen voor lichteffecten, waaronder muziek, temperatuur, weer en spelermodus om een ​​verscheidenheid aan plezier aan uw producten te geven.

– Muziekmodus: lichteffecten ‘dansen’ met de bas in muziek.
– Temperatuurmodus: Variërend van groen, blauw, geel, oranje, rood tot paars. Dit is een waarschuwingsmechanisme dat zowel plezierig als praktisch is voor gebruikers om te weten of de temperatuur van de pc te hoog is.
– Weermodus: Schakel uw IP-adres in, de weermodus inclusief zonnige, bewolkte, regenachtige, onweers- en sneeuweffecten wordt weergegeven die overeenkomen met uw huidige locatie.
– Spelermodus: lichteffecten synchroniseren het thema van het scherm, waardoor visueel dubbel plezier wordt gecreëerd. Het wordt aanbevolen om ze te gebruiken bij het spelen van online games.

Om maximale gebruiksvriendelijkheid in de instellingen te bereiken, zijn er meer dan 10 talen om uit te kiezen, en gebruikers kunnen de producten eenvoudig koppelen door de verlichting te zien knipperen op de gebruikersinterface.

Extra functies
Sommige geavanceerde functies zijn geüpgraded in onze RGB PLUS2.0:
– Lichtinstellingen kunnen nu zowel met de klok mee als tegen de klok in werken.
– Er kan meer pc-informatie worden weergegeven voor een betere monitoring van het ondersteuningssysteem.
CPU-informatie: temperatuur, belasting, ventilatorsnelheid, vermogen, klok
GPU-informatie: temperatuur, belasting, ventilatorsnelheid, wattage, klok (ondersteund door SLI)
Geheugeninformatie: kanaal, tRCD, CL, frequentie, type, temperatuur, grootteBronnen: Thermaltake (persbericht)

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments