[PR] Thermaltake Toughpower GF1 1000/1200W Gold nu verkrijgbaar


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Thermaltake

Taipei, Taiwan-juli 2021-Thermaltake, het toonaangevende pc-doe-het-zelf-premiummerk voor koeling, gaminguitrusting en liefhebbersgeheugenoplossingen, is verheugd een uitbreiding op de Toughpower GF1 Gold-serie voeding uit te brengen: de Toughpower GF1 1000/1200W Gold – TT Premium-editie. De nieuwe modellen van de Toughpower GF1 Gold-serie, die 80 PLUS Gold-gecertificeerde efficiëntie leveren, blijven alle verdiensten, maar worden geleverd met hogere wattages zodat gebruikers meer opties hebben om uit te kiezen. Met de standaard ATX-vormfactor zijn de Toughpower GF1 1000/1200W Gold-voedingen voorzien van een 140 mm ventilator met hydraulische lagers met intelligente RPM-regelingen voor een superieur koelresultaat. Bovendien werkt de Smart Zero Fan niet totdat de belasting meer dan 30% van het totale vermogen bedraagt, waardoor het ventilatorgeluid wordt geminimaliseerd.

Om een ​​nulkabelplatform te bereiken, zorgt een koperen plaat die het achterpaneel en de PCB verbindt, voor een betere warmteafvoer; tegelijkertijd helpen de volledig modulaire platte platte kabels ook het kabelbeheer te vergemakkelijken. De Toughpower GF1 Gold-serie is gericht op het leveren van de hoogste prestaties met de beste kwaliteit en past Japanse hoofdcondensatoren van hoge kwaliteit aan en passeert veel ernstige instellingen, zoals rimpelingen die lager zijn dan 30mV op +12V, +5V of +3,3 van 0% tot 100 % belasting, en de spanningsregeling is ingesteld op niet meer dan ±2% voor grote rails en is strenger dan de Intel-standaard van ±5%. Als je fan bent van de Toughpower GF1 Gold serie of op zoek bent naar een voeding met hogere wattages, dan is de Toughpower GF1 1000/1200W Gold – TT Premium Edition de juiste keuze voor jou.

Thermaltakes Toughpower GF1 1000W komt verkrijgbaar vanaf ongeveer €200, de 1200W ongeveer €230.Bronnen: Thermaltake

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments